Željko Reiner: I da su sutra izbori – Pobjeđujemo!

2

Nakon sjednice Predsjedništva HDZ-a u Središnjici je izjavu za mnogobrojne novinare dao – u društvu s potpredsjednikom HDZ-a Draženom Bošnjakovićem – potpredsjednik Sabora akademik Željko Reiner. 

– Na sjednici Predsjedništva prvenstveno smo analizirali vrlo uspješne rezultate predsjedničkih izbora. Pobjeda je, naravno, ponajprije uspjeh predsjednice RH, ali i uspjeh HDZ-a koji je kandidirao uspješnu osobu. Razgovarali smo i o nizu drugih organizacijskih stvari unutar stranke. A veliko nam je zadovoljstvo najaviti da je Mladež HDZ-a od 5. do 8. ožujka u Zagrebu domaćin skupa svih organizacija mladeži iz obitelji europskih pučkih stranaka.

O PRIJEVREMENIM IZBORIMA

Nismo posebno razgovarali o tome jer vjerujemo da se radi o spinovima koji se pojavljuju zadnjih dana. Oni su odraz nemira koji postoji među vladajućima koji se stjecajem raznih okolnosti raspadaju pa sada na razne načine pokušavaju „ispitati teren“. HDZ je već odavno spreman za izbore. Spremni smo čak i da se sutra raspišu. Pobijedit ćemo!

O TITOVOJ BISTI NA PANTOVČAKU

O tome će odlučiti predsjednica. Ako mene pitate, Pantovčak nije mjesto gdje bi ta bista trebala biti.

facebook komentari

  • Agromentum

    Predsjednica je dobila povjerenje i ne sumnjamo da će savjesno i odgovorno u ovim teškim vreminima raditi najbolje kako može. Od buduće vlade je za očekivati da, osim kompententnosti, također pripozna ogovornost i odlučnost.

  • vivana

    Mjesto Titovoj bisti je u javnom zahodu s velikim natpisom preko čela-ZLOČINAC.