Žestoka svađa Kreše Beljaka i Davora Gjenera u studiju HRT-a (VIDEO)

3

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak i politički analitičar Davor Gjenero žestoko su se posvađali sinoć u emisiji Otvoreno HRT-a.

Svađa je počela kada je Gjenero rekao da Beljak nema nijedan svoj mandat te da ih je osvojio na SDP-ovoj listi.

Ja sam dobio više glasova i od Hasanbegovića, ja osobno, i od Bandića i mnogih velikih političara. Kako možete pričati tako? To su preferencijalni glasovi, dajte molim vas – rekao je Beljak.

Ovak’ se ne bumo razgovarali. Ljudi koji imaju jako čudan background ne bi smjeli na ovakav način…  – uzvratio je Gjenero. – Otkud vi znate kakav ja imam background? Zašto to govorite – rekao je Beljak.

Gjenero mu je odvratio da je na televiziju došao s autom u kojemu je ostavio psa jer unutra ima radio. Beljak je, podsjetimo, u emisiji Nedjeljom u 2 lani sam priznao da je 1999. “otvarao” automobile, ali tvrdi da nije provaljivao i da nije ništa uzimao iz automobila.

To je kleveta što vi govorite – reagirao je Beljak na Gjenerove izjave. Situacija se nakon ovog verbalnog okršaja donekle smirila i emisija se nastavila.

facebook komentari

  • Dusko Besenic

    Gledao sam i bilo je super…to sam priželjkivao već dugo vremena,da netko javno začepi usta tom sitnom lopovu.Žao mi je samo što Gjenero nije išao do kraja i otvoreno doveo u pitanje Beljakovu vjerodostojnost i pravo javnog moraliziranja te uopće bavljenja politikom.Zbilja se kod nas prelaze one dolnje granice uljuđenosti !

  • Mario Jadresic

    Pa stvarno nije u redu čovjeku reći da je kriminalac. Ta grupacija ipak ima nekakav moralni kodeks dok su kokošari lišeni te obveze. A naš mr. bljak je samo kokošar.

  • Plavac Plavi

    Gjenero ga je na finjaka srezao u korijenu!! “Auto sam parkirao ispred zgrade HRT-a, imam u njemu autoradio, zato sam u autu ostavio pesa!!” Gjenero, genijalno!! :))))