Zgodni muškarci s velikih ekrana

19
"True Blood" Panel - Comic-Con International 2012

U moru prekrasnih muškaraca koji nas svakodnevno gledaju s malih i velikih ekrana, izdvojili smo one zbog kojih nama krv u žilama najbrže prokola. Neki su ljepši, neki ružniji, neki jači, neki mršaviji, ali u svakom slučaju imaju nam “ono nešto”. Uživajte u našoj listi najseksi glumaca.

1. Marlon Brando
Popis započinjemo muškarcem koji nam zauvijek ostaje u pamćenju kao onaj mladi, seksi, bahati i pomalo ludi frajer zločestog pogleda. U Tramvaju zvanom čežnja rado bi ga tješile dok se dere “Stelaaaa!”, a u Posljednjem tangu u Parizu ne bi mu proturječile.

cats
2. Jason Statham
On je tako ćelav, a tako moćan. Sva kosa ovog svijeta ne bi ga napravila privlačnijim nego što već je, sa svojim impresivnim tijelom i srdačnim osmijehom. Djeluje kao stroj za ubijianje i mazni pesek u jednom. Pa tko ga ne bi volio.

The Bank Job - Australian Premiere
3. Colin Farell
Prvi adut – ima seksi irski naglasak. Drugi adut – bira dobre uloge. Treći adut – djeluje kao da ga živo boli briga za sve i da radi točno ono što on u životu želi. Skinule bismo mu ove naušnice, doduše, no sve ostalo na njemu može ostati točno takvo kakvo je.

"Fright Night" Press Conference - 2011 Comic-Con
4. Paul Newman
Prva riječ koja nam pada na pamet – prekrasan. Znači, osim što ima lice lijepo kao slika (barem tako mlad kakvog ga želimo pamtiti), ima inteligentan pogled i zagonetan smješak. Mogli bismo reći da je poput Doriana Greya sa zločestoćom koja je evidentna na njegovom licu, a ne samo na njegovoj slici.

cats 2
5. Eric Bana
Reklo bi se “naše gore list”, zato mora da je tako privlačan. Ima topao pogled, ali zastrašujuć glas. Bez obzira glumi li Hulka ili Hektora, jednostavno je moćna pojava. Ovo je jedan “crni” dečko koji nas jednostavno oduševljava.

'Star Trek XI' - World Premiere
6. Edward Norton
Još jedan Hulk, kojeg smo najviše voljele gledati u 25. satu kao dilera droge toplog srca. Kao luđak u Klubu boraca bio nam je van konkurencije, a i kao “uštogljeni” doktor u Oslikani veo jednostavno prolazi. Nije klasični ljepotan, ali ima ono nešto posebno što ga svrstava na našu listu. Da ne spominjemo slatki osmijeh.

2014 Social Good Summit - Day 2
7. Gerard Butler
Tko bi rekao da može odglumiti rasnog Spartanca u 300, pa onda pjevati u mjuziklu Fantom iz opere, a cijelo to vrijeme biti neodoljivo seksi. Najviše nam se sviđa njegov pogled, a o konstituciji pomno razrađenoj za potrebe filma 300 da i ne govorimo. I da, škotski naglasak…

2013 Global Citizen Festival in Central Park to End Extreme Poverty - VIP Lounge
8. Ryan Gosling
Prvi put smo ga zamijetile u filmu Drive, iskreno, zato što je djelovao pomalo ludo. Onda smo skužile da i nije toliko zgodan, koliko ima karakter koji obara s nogu. Preporučamo pogledati ovu scenu pa nam recite da vas nije totalno razoružao. I to što je nedavno dobio dijete jednostavno nam ga čini još privlačnijim (lude žene).

"Lost River" Photocall - The 67th Annual Cannes Film Festival
9. Stephen Moyer
Reći ćemo “True blood” i “vampir” i to je dovoljno. Na prvu je nekako “bezličan”, pa onda progovori pa postane ličan, a onda se nasmije i sve ostalo pada u vodu. Svojih strogih crta lica i svjetlih očiju podsjeća nas pomalo na vilenjaka, jako lijepog vilenjaka.

"True Blood" Panel - Comic-Con International 2012
10. Nikolaj Coster-Waldau
Mi na ovom muškarcu, za početak, vidimo osmijeh. Taj predivan, široki, zarazni osmijeh. A onda tek krećemo gledati sve drugo. Voljele smo ga u filmu My Name Is Modesty Blaze, gdje je glumio negativca Mikloša, a našao je svoje mjesto i u Game of Thrones. U svakom slučaju, klasična ljepota rekle bismo.

HBO's "Game Of Thrones" Panel And Q&A - Comic-Con International 2014

Imate vi koji prijedlog? Ispalo da mi očito najviše volimo svjetle, strogih crta lica, kad glume zločeste dečke. Ah ti lijepi muškarci…

 

facebook komentari

 • peppermintt

  aaaaaaaa neka der me ovdi 😀 :))

 • peppermintt
  • HRSmoock

   Malo je ostario tvoj Mate. Moram da pitam Milana kakav je taj “Lone Star” koji Mate pije.

   • peppermintt

    ne diraj der mi Matu si čuo 😛

    • HRSmoock

     Ovog starijeg gospodina, veterana? :)) Rado ću ga prevesti preko ceste kad ga vidim. Nego, jesi li gledala “True Detective”?

     • peppermintt

      ama nije vaki, to mu je samo uloga, džabe ti mene zavađat yok on je stara jubav :pink
      jesam 🙂

     • HRSmoock

      Pusti to uloga :)) Omatoreo. E, a dugo mu je trebalo. 15 godina jev igrao u limunadama i glupostima. Dobar je kao Rust. I “Mud” mi je O.K:

     • peppermintt

      meni je naj u -Time to kill -s Sandrom Bullock 🙂

     • HRSmoock

      Ili nisam gledao ili ne mogu da se sjetim.

     • peppermintt

      uf potraži taj film, prva liga. Meni njegov najbolji, iako su mu i oni s Kate onako simpa sladunjavi
      i Sahara 🙂

     • HRSmoock

      “Saharu” sam gledao. Dobro prespavao sam jedan deo. Probudila me pucnjava oko nasukanog južnjačkog broda. :)) Stvarno je igrao u krševima, no ovo je sada novi početak. Mislim da bih ja mogao u treću sezonu “True detective”. Sa JennLaw :))

     • peppermintt

      ma daj nije Sahara trash , cccc men se čini ti si malo jelouozan na mog Matu :))))

     • HRSmoock

      Ma da su ga snimili…1973. bio bi O.K. Inače je igrao u čudnim filmovima. A tek romcom…Ovako je zanimljiviji…

 • a di san ja ovdje? 🙂

  • peppermintt

   eto te tu :)))))
   šala mala :))
   ma znaš nezasluženo su neki ovdi npr.br 6 i 9, vala nisu nešto

 • Marta, zaboravila si – ili nisi htjela – meni staviti. hahahah

 • Herceg-Bosna

  jooooj lipi dečki,,,

 • Ljuta Trava

  Ne mogu vjerovati !!!
  A mene niste stavili na popis???

  • peppermintt

   ta tema je tek u pripremi, autori još prikupljaju materijal 😀 :))