Zlatko Hasanbegović: Kada dođe vrijeme, izjasnit ću se o potpori Bruni Esih jer je ona najbliža mojim uvjerenjima

4

Nezavisna saborska zastupnica izabrana na listi HDZ-a Bruna Esih najavila je u utorak navečer kandidaturu za gradonačelnicu Zagreba.

Iz HDZ-a su se mogle čuti različite reakcije; premijer Andrej Plenković istaknuo je svoju podršku službenom kandidatu stranke Dragi Prgometu, a počelo se nagađati i o ‘sudbini’ Brune Esih u Klubu HDZ-a. Što o svemu misli bivši ministar kulture Zlatko Hasanbegović otkrio je za Večernji list.

Kada dođe vrijeme, izjasnit ću se o potpori Bruni Esih jer je ona najbliža mojim uvjerenjima. Žao mi je što je HDZ nije prepoznao kao kandidatkinju. Iz rezultata izbora vidjet ćemo tko je pogriješio – rekao je jučer Hasanbegović.

Preksinoć je u zagrebačkom HDZ-u, nastavio je Hasanbegović, bio sastanak o kampanji Drage Prgometa, ali Hasanbegović, iako je potpredsjednik gradske organizacije, tvrdi da na taj sastanak nije bio pozvan.

Implicira da je, osim što ne sudjeluje u Prgometovoj kampanji, iz nje ionako isključen. Izvori bliski Prgometu pak kažu da je bila riječ o sastanku s utemeljiteljima HDZ-a pa Hasanbegović nije ni bio u kombinaciji.

BRUNA ESIH: “Zbog uvredljive izjave o Gračanima nikada neću gostovati kod Šprajca!” (VIDEO)

facebook komentari

 • Agromentum

  Svakako da je HDZ napravio grešku. Plenković naivno (ili namjerno) misli da stranka može biti garant pojedincu (Prgometu) za uspjeh.

 • Dusko Besenic

  Iskreno se nadam i od srca želim da osoba poput B.Esih postane gradonačelnica mog rodnog grada,kojega su do sada vodili razni opskurni likovi,čiji je i kulturni “štih” drastično izmijenjen,zahvaljujući takvim likovima kao što je Hribar,Violićka,a sada jugoObuljenka…koji uvode i forsiraju kulturni nivo bliži srbijancima nego Hrvatima-zagrebčanima! Ne mogu naći opravdanja,ni oprostiti, sinu “vojne lekarke” što nije omogućio Hasanbegoviću da dovrši što je započeo! Možda zato što to ne bi bile samo promjene u kulturi,nego promjene u cjelokupnoj politici,jer su poljedice trebale,između ostaloga,biti na rashljebljivanju komunjarskih i udbaških sinova iz kulture,”nevladinih udruga”,a time i iz javnog života,a što ga je možda najviše smetalo je da bi to dotaklo i samu jezgru (leglo!) udbokomunjara na filozofskom,pravnom i još nekim fakultetima! Hasanbegović je zato bio JAKO OPASAN da im poljulja cijelu koncepciju vladanja Hrvatskom! GOSPODINE Hasanbegović,nadam se da ćete znalački poduprijeti B.Esih i da ćete sje.ati lažne HDZ-ovce koji trenutno vode stranku?!!

  • Begovi-i-Age-Glamoca

   Jel brunda samo za Hasan Bega il može i neki drugi Beg i Aga?

 • Begovi-i-Age-Glamoca

  A ko si ti Gračani, ja nikad nisam čuo za njih?