Zoran Šprajc šokirao izjavom o grobnici u Gračanima: Leševi izdajnika (VIDEO)

5

RTL za žrtve jama u Gračanima koristi retoriku njihovih ubojica: „okupatori i domaći izdajnici“

Ministarstvo hrvatskih branitelja počelo je u ponedjeljak terenska istraživanja i probna iskapanja žrtava Drugoga svjetskog rata i poslijeratnog razdoblja u zagrebačkom naselju Gračanima, gdje su prilikom radova za sljemensku žičaru pronađene kosti.

O svemu je izvjestio i Zoran Šprajc, RTL-ov novinar i voditelj emisije RTL Direkt, a na njegovu skandaloznu izjavu reagirao je potpredsjednik HHO-a Igor Peternel na svom Facebooku.

Šprajc je, naime, govoreći o iskapanjima u Gračanima, kazao kako je “počela potraga za navodno masovnom grobnicom hrvatskih i njemačkih vojnika, dakle za leševima okupatora i domaćih izdajnika“.

Peternel je snimku skandalozne izjave objavio na društvenim mrežama uz žestok komentar.

“Neću komentirati jer nisam sklon autocenzuri pa bih mogao svašta napisati! Ako vam se ne sviđa, pišite upravi RTL-a. Možete i Mirjani Rakić! Možda RTL dobije zabranu emitiranja na tri dana!”, napisao je Peternel, podsjetivši na situaciju kad je predsjednica Vijeća za elektroničke medije Mirjana Rakić zabranila televiziji Z1 rad na tri dana zbog izjave Marka Juriča o četnicima u Srpskoj pravoslavnoj crkvi.

Poslali smo upit Vijeću za elektroničke medije i čekamo odgovor, piše Direktno.hr

facebook komentari

 • ludovik

  Odvratan gnjus. U normalnoj državi ne bi mogao raditi ni kao skupljač dreka.

 • damirphr

  dok su most i hdz u bratoubilackom ratu tko ce biti servilniji glede sdp-ovih duznosnica sprajc koristi terminologiju iz mracnih “olovnih vremena” – btw. one su duznosnice kad je sdp na vlasti a kad nije onda su drzavne sluzbenice – to bi svakako trebalo patentirati, a tek otpremnina!? – sta bi drug bero, inace fizicar, napravio u istoj situaciji? da je 45. streljanje, malo poslije goli ili lepoglava ili samo na ulicu bez ikakvih prava – nadam se da ce brzo doci kraj toj nakaznoj politici a na sprajca nema smisla trositi rijeci

 • bakran

  Sve su tv-kuće u Hrvatskoj nevjerojatno servilne prema (kripto)komunističkim zlotvorima, koji u biti njima i upravljaju. No apsolutno najveće smeće, od svega toga jada, je upravo taj RTL. A taj tzv ‘šprajc’, ili preciznije ‘mali jovan-ovan’ je upravo ‘prava osoba’ za to smeće od tv-kuće.
  (Trebali bi se malo zamisliti svi oni koji gledaju išta od svih onih imbecilnih stvari (tzv realityji, pa kuhanje i ostalo), čiji je jedini cilj zaglupljivanje auditorija.)

 • Ivan Tetkovic

  Nista novo od anti Hrvatske televizije RTL i injezinog miljenika Jovanovica koji je promenio i prezime,kako bi opravdao svoje gnjusne izjave krijuci se iza Hrvatskog prezimena.Nista bolja nije ni NOVA televizija koja je obavijena Srpskom zastavom.

 • Pingback: KAKVA UVREDA Šprajc o partizanskim žrtvama: “To su leševi domaćih izdajnika” - Hrvatska udruga Benedikt()