Connect with us

Komentar

Josip Klemm: Branitelji pozdravljaju prijedlog Domoljubne koalicije o izboru Brkića

Objavljeno

-

Josip Klemm komentirao je u ponedjeljak za N1 objavu Tomislava Karamarka da je službeni kandidat Domoljubne koalicije za idućeg ministra branitelja Milijan Brkić. Klemm je rekao da branitelji pozdravljaju prijedlog Domoljubne koalicije o izboru Brkića kao kandidata.

[ad id=”93788″]

On će svojim autoritetom i političkim iskustvom pomoći hrvatskim braniteljima da dođu do ostvarenja svojih ciljeva, a koji su već prezentirani na prosvjedu koji će još malo pa potrajati 500 dana. Politika je ta koja predlaže i postavlja ministre, mi se ovdje samo možemo radovati – kazao je Klemm.

Ja osobno, poznavajući ga, vjerujem da će vratiti ugled samom ministarstvu – rekao je Klemm i dodao da se sigurno neće događati da će slati dopise premijeru na koje nikad neće dobiti odgovor.

Na pitanje je li Brkić najbolji kandidat, rekao je da samo može reći da je Domoljubna koalicija ozbiljno shvatila branitelje.

Stavljanjem Milijana Brkića na čelo ministarstva, šalje se poruka da Domoljubna koalicija želi pomoći braniteljima – zaključio je Klemm za N1.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari