Connect with us

Pregled

Željka Markić: U Hrvatskoj se vodi velika bitka jer aktualna vlada još nije u potpunosti preuzela vlast

Objavljeno

-

„Vesna Pusić je loš kandidat i loše će predstavljati Hrvatsku. Pa silovanim je ženama iz Vukovara rekla da će im izrazit suosjećanje kad uđu u gay pride. Dodijelila je više od 200 000 kuna udruzi u čijem je Upravnom odboru njezin brat. Koji razlog može biti da se njena kandidatura ne opozove? Bolje za Hrvatsku da uopće nema kandidata. Svi su suodgovorni što nisu zatražili povlačenje kandidature“, ocijenila je predsjednica udruge U ime obitelji Željka Markić večeras u Bujici, prenosi direktno.hr

 [ad id=”93788″]

Komentirala je i tekst portala Index.hr objavljen 14. travnja pod nazvimo Mrtvaci uživo: Katoličke nekrofilske orgije su najluđi show na HRT-u.

„Taj portal poznat je po vrijeđanjima svih neistomišljenika, no glavno je pitanje zašto ga se ne kažnjava zbog toga. Indeks sustavno vrijeđa i žene, no očekujem da institucije obave svoj posao i pošalju poruku da nikome nije dopušteno vrijeđati ljude koji se ne slažu s nekim stavovima“, naglasio je Markić, dodavši da je sustavnom vrijeđanju na tom portalu i sličnim medijima „političari dali dozvolu za progon svojom politikom što je neprihvatljivo.

„Nisam za to da se zabranjuje iznošenje mišljenja na pristojan način, ali koji je to poriv da se vrijeđa ljude koji u nešto vjeruju i zašto to dopuštaju institucije da se dešava na taj način?“, pitala je Markić.

Na pitanje što misli o tome da se u HDZ razmišlja da se stranka primakne centru, Markić je kazala da je „legitimno da svaka stranka odabire kako će se razvijati“.

„ Cijela priča oko ljevice i desnice je umjetna, no ako se HDZ želi primicati centru, važno je reći što time želi postići. Očekujem samo da se ispune predizborna obećanja kao što je demografska obnova Hrvatske ili pomoć mladim obiteljima ili borba protiv korupcije“, dodala je.

„U Hrvatskoj se vodi velika bitka jer aktualna vlada još nije u potpunosti preuzela vlast. Vodi se stalna borba za zadržavanje povlastica, grupe koje su protekle 4 godine sisale novac sada viču i ljute su, ali na aktulanoj je vladi da uspostavi jasne kriterije tko može dobiti novac i na koji način“, istaknula je Markić.

Komentirala je i smjenu Mirjane Rakić u Agenciji za elektroničke medije.

„Vlada je prihvatila i izglasala nepovjerenje na izvješće Agencije za elektroničke medije i ako Agencija nije dobro obavljala posao, onda nitko u Agenciji nije dobro radio posao. Očekujem predlaganje novih članova koji će profesionalno i bez pristranosti obavljati svoj posao“, zaključila je Markić.

[su_youtube_advanced url=”https://youtu.be/-2Z_yXwt4Tw” width=”760″ height=”420″ controls=”alt” autohide=”yes” showinfo=”no” rel=”no” fs=”no” modestbranding=”yes”]https://youtu.be/-2Z_yXwt4Tw[/su_youtube_advanced]

[ad id=”93788″]

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari