Pratite nas

Pregled

Željka Markić: U Hrvatskoj se vodi velika bitka jer aktualna vlada još nije u potpunosti preuzela vlast

Objavljeno

na

„Vesna Pusić je loš kandidat i loše će predstavljati Hrvatsku. Pa silovanim je ženama iz Vukovara rekla da će im izrazit suosjećanje kad uđu u gay pride. Dodijelila je više od 200 000 kuna udruzi u čijem je Upravnom odboru njezin brat. Koji razlog može biti da se njena kandidatura ne opozove? Bolje za Hrvatsku da uopće nema kandidata. Svi su suodgovorni što nisu zatražili povlačenje kandidature“, ocijenila je predsjednica udruge U ime obitelji Željka Markić večeras u Bujici, prenosi direktno.hr

 [ad id=”93788″]

Komentirala je i tekst portala Index.hr objavljen 14. travnja pod nazvimo Mrtvaci uživo: Katoličke nekrofilske orgije su najluđi show na HRT-u.

„Taj portal poznat je po vrijeđanjima svih neistomišljenika, no glavno je pitanje zašto ga se ne kažnjava zbog toga. Indeks sustavno vrijeđa i žene, no očekujem da institucije obave svoj posao i pošalju poruku da nikome nije dopušteno vrijeđati ljude koji se ne slažu s nekim stavovima“, naglasio je Markić, dodavši da je sustavnom vrijeđanju na tom portalu i sličnim medijima „političari dali dozvolu za progon svojom politikom što je neprihvatljivo.

„Nisam za to da se zabranjuje iznošenje mišljenja na pristojan način, ali koji je to poriv da se vrijeđa ljude koji u nešto vjeruju i zašto to dopuštaju institucije da se dešava na taj način?“, pitala je Markić.

Na pitanje što misli o tome da se u HDZ razmišlja da se stranka primakne centru, Markić je kazala da je „legitimno da svaka stranka odabire kako će se razvijati“.

„ Cijela priča oko ljevice i desnice je umjetna, no ako se HDZ želi primicati centru, važno je reći što time želi postići. Očekujem samo da se ispune predizborna obećanja kao što je demografska obnova Hrvatske ili pomoć mladim obiteljima ili borba protiv korupcije“, dodala je.

„U Hrvatskoj se vodi velika bitka jer aktualna vlada još nije u potpunosti preuzela vlast. Vodi se stalna borba za zadržavanje povlastica, grupe koje su protekle 4 godine sisale novac sada viču i ljute su, ali na aktulanoj je vladi da uspostavi jasne kriterije tko može dobiti novac i na koji način“, istaknula je Markić.

Komentirala je i smjenu Mirjane Rakić u Agenciji za elektroničke medije.

„Vlada je prihvatila i izglasala nepovjerenje na izvješće Agencije za elektroničke medije i ako Agencija nije dobro obavljala posao, onda nitko u Agenciji nije dobro radio posao. Očekujem predlaganje novih članova koji će profesionalno i bez pristranosti obavljati svoj posao“, zaključila je Markić.

[ad id=”93788″]

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Pregled

Majka i brat vukovarskog heroja Jeana Michela Nicoliera navijaju danas za Hrvatsku!

Objavljeno

na

Objavio

Lyliane Fournier i Paul Nicolier, majka i brat Jean-Michela Nicoliera 

Paul je, baš kao i njegova majka Lyliane koji su nakon Jeanove smrti Hrvatsku prigrlili kao svoju Domovinu, spreman za pobjedu naše momčadi za koju zdušno navijaju.

Majka i brat vukovarskog heroja Jeana Michela Nicoliera fotografirali su se uoči finala SP-a uz hrvatsku zastavu i tako su poslali poruku da su uz državu za koju je poginuo njihov sin i brat, Francuz kojega Hrvati i danas neizmjerno vole i poštuju

 

Slava ti ratniče dječjeg lica!

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Pregled

Hrvatski generalski zbor čestitao ‘Vatrenima’

Objavljeno

na

Objavio

Foto: Hina

Hrvatski generalski zbor u subotu je čestitao hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji na planetarnom uspjehu koji je sve u Hrvatskoj učinio ponosnima, a generali su u svojoj poruci također poželjeli da taj uspjeh bude početak demografskog, gospodarskog i duhovnog preporoda hrvatskog naroda i države.

Iz Hrvatskog generalskog zbora u čestitki ističu da je hrvatska nogometna reprezentacija ušla u povijest najvećih hrvatskih postignuća.

“Kao što su goloruki hrvatski branitelji, naoružani samo s krunicom i htijenjem za slobodom, počeli jednu pobjedničku priču i završili je veličanstvenim pobjedama u Domovinskom ratu tako su i naši nogometaši, naši vatreni, svoju priču završili briljantnim uspjehom koji će ostati zauvijek upisan u našim srcima i sjećanju.

Mi, generali i admirali okupljeni u Hrvatskom generalskom zboru, istinski smo oduševljeni ovim nevjerojatnim pothvatom koji je sve nas i cijelu našu domovinu vratio u dane sloge i zajedništva, a koji su jedini pravi ključ za bolju budućnost i na tome smo našim vatrenima neizmjerno zahvalni”, stoji u čestitki.

Čestitali su HNS-u, stručnom stožeru, izborniku Daliću i svim reprezentativcima.

“Hrvatskom nogometnom savezu te cijelom vodstvu i stručnom stožeru reprezentacije na čelu s ‘nogometnim generalom’ Dalićem i svim herojima koji su se srčano borili na terenu predvođeni kapetanom Modrićem od srca najiskrenije čestitamo na ovom planetarnom uspjehu koji je sve nas učinio ponosnima.

Neka ovaj uspjeh Hrvatske nogometne reprezentacije bude početak demografskog, gospodarskog i duhovnog preporoda hrvatskog naroda i države”, poručili su iz Hrvatskog generalskog zbora.

(Hina)

 

Hrvatska vojska ‘Vatrenima’: Vi ste Hrvatska: srce junaka i osmijeh pobjednika

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori
Sponzori