Connect with us

Kultura

14. po redu, West Herzegowina Fest

Objavljeno

on

[su_heading size=”18″]Gosti i broj prijava WHFesta[/su_heading]

Zabranjeno Pušenje, S.A.R.S. i Natali Dizdar gosti su ovogodišnjeg, 14. po redu, West Herzegowina Festa, koji će se održati od 28. do 30. srpnja u Širokom Brijegu.

[ad id=”93788″]

Prijave za natjecateljski dio festivala završile su s prvim danima sedmog mjeseca, a na natječaj se prijavilo 68 filmova, 93 benda i 164 autora kratkih priča.

Kao i svake godine, nakon selekcije, žiri, kojeg će činiti eminentna imena iz svijeta književnosti, glazbe i filma odlučit će o najboljima.

Oni u glazbenoj kategoriji bit će nagrađeni u snimanjem pjesme i spota dok će se autori kratkih filmova natjecati za novčanu nagradu, koju je osigurao HT-Eronet. Književni dio festivala je pod pokroviteljstvom portala Bljesak.info, koji je za najbolje autore kratkih priča osigurao novčane nagrade.

Festival, uz tradicionalne sponzore poput Ožujskog piva i dugogodišnje prijatelje, se i ove godine održava na lokaciji uz rijeku Lišticu, a više detalja možete saznati na internetskim stranicama festivala (www.whfest.com) i Facebook stranici WHFesta.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR