Tko je zoran pušić, tko je vesna teršelić, tko su b.a.b.e., tko je cvjećar ivica todorić, tko je emil tedeschi, bliski prijatelj Operetnog Kretenčića ?!

4

Smandrljat će se ova nesposobna udbaško-komunjarska bagra, zajedno sa svojim lukavim, ali praznoglavim Jednookim ćoravim Lignjunom sa vlasti. Smandrljat će se i stropoštati uglas i u samo jednom trenu, kao što su i nahrupili poput govana poslije Juga(slavije). Ugušit će se u vlastitom smradu, smradu svojih očeva i majki partizanki. Sažgat će ih njihova partizanska mržnja kojom tako usrdno vladaju Hrvatskom.

[dropcap]O[/dropcap]ni vladaju mržnjom, gađenjem i rastakanjem svega hrvatskoga. Neće Jednooki ćoravi Lignjun prestati javno širiti svoju krakatu ljigavu slinu, kao što neće ni Operetni Kretenčić i njegova družba nestati jer smo mi Hrvati sposobni. Ne, oni će teškom mukom, ali trenutno, sići s vlasti jer njihova nesposobnost i mržnja vapi do Neba. Neće ta hajdučija podle, prljave, neškolovane babe pušić i njenog dokazanog ubojice čačića samo tako nestati. Godinama, pa možda i desetljećima će njihovu udbašku kopilad od djece, naši mali Hrvati, djeca naša, lustrirati.

Lustracije je naša jadna napaćena Domaja potrebita. Samo i jedino po lustraciji ćemo imati gospodarski rast i procvat u svakom smislu. Samo i jedino po lustraciji, duhovno i intelektualno možemo rasti. Čeličnom metlom ćemo češljati ove tumorske nahrupine, koje vladaju u medijima, nevladinim udrugama i Konzumu!

Tko je zoran pušić, tko je vesna teršelić, tko su b.a.b.e., tko je cvjećar ivica todorić, tko je emil tedeschi, bliski prijatelj Operetnog Kretenčića ?!?

U čije ime se može povući tužba za genocid protiv srbije?!? U ime žrtava zasigurno ne! Kome nedostaje regija i region? Jednookom, ćoravom i cendravom Lignjunu, ili rashodovanom četniku nikoliću!

Tko su čedo prodanović, ugledni odvjetnik, kao i anto nobilo, progonitelji Hrvata, sedamdesetih, osamdesetih godina, pa nadalje. Čedo brani ivu sanadera, a anto brani Loleka, koji je premješten u Nuernberg, jer mu je ugrožen život u Muenchenu. A, jadan.

Dok Bolek (zdravko mustač) čeka prisilu i pritisak Njemačke, kako bi mu se barem sudilo, ako već ne izručilo, dotle budala od hajdaša, udanog dončić, baca na cestu preko tisuću i sto duša. Pomnožite to puta tri i dobit će te broj novih gladnih usta! Vidim po čvoru na kravati, da se budala udani dončić, već dugo priprema na vješanje. Koji će to obješenjak biti!

Dok nam trtljajući Picopevac ivo usmiani, razdragani vlasnik Jadrangalenskog laboratorija, milo pojašnjava kako bi on rado uništio Imunološki zavod (uz svesrdnu pomoć bagre na vlasti) i preuzeo nešto radnika, (čitaj, mlađih radnica), dotle su zločinci na vlasti, naravno uključivši samozatajnog Josifa Visarionovića Leku, Operetnog Kretenčića i Jednookog ćoravog Lignjuna iskoristili Holokaust, kako bi još jedared troglasno hraknuli na Hrvatsku i naravno, katoličku Crkvu.

Crkva smo svi mi, mi Hrvati!

Dok se nacrtana sutkinja neartikulirano izderavala na bivšeg sanadera i pri tome ponašala poput propale piljarice, koja dokazuje da je njena roba najbolja, dotle sestra Jednookog ćoravog Lignjuna, uz svesrdnu pomoć biljane borzan (udbaške srbijanke), na posao u vukovarskom Veleučilištu „ Lavoslav Ružička” prima isključivo srbe, te u isto vrijeme daje otkaze Hrvatima i tako vascela Lignjunska dinastija, uključivši i Prvu babu četnikušu, sprovodi Memorandum stvaranja velike srbije.

Zločinačka klika na vlasti će nam javno ukrasti umirovljeničku koricu kruha, posegnuvši u Drugi stup miroviskog osiguranja, spašavajući svoju Nesposobnost!

Srbi i komunisti nisu nam samo oduzeli mladost, nisu nas samo poklali i poubijali, kosti razbacali! Srbi i komunisti nam djecu tjeraju u pečalbu, a nama oduzimaju starost. Dokle?!?

Lustracija!!!

Jer…

„dok je srca, bit će i Kroacije”

Božidar Alić/dnevno.hr

facebook komentari

  • Gost

    A moj Kamenjar i ti svašta objavljuješ. Bezvezniji članak odavno ne pročitah, nigdje

  • Gost

    A moj Kamenjar i ti svašta objavljuješ. Bezvezniji članak odavno ne pročitah, nigdje

  • postali su prosti i brezobrazni! ovo je čisto pljuvanje!

  • postali su prosti i brezobrazni! ovo je čisto pljuvanje!