Connect with us

Lifestyle

1938. vrijeme kad nije bilo lako biti žena!

Objavljeno

on

Odnos između muškarca i žene 1938. godine bio je uvelike drugačiji nego danas. Žene su se morale ponašati po strogim i besmislenim pravilima tog doba koja su bila izrazito seksističkog naboja. Donosimo 13 takvih pravila koja će vas istovremeno iznenaditi i zabaviti.

1. Ne budite sentimentalni i ne pokušavajte ga natjerati da kaže nešto što ne želi. Muškarci ne vole suze, naročito ne na javnim mjestima.

2. Nemojte na retrovizoru popravljati šminku, on je muškarcu potreban tijekom vožnje i užasno ga nervira kada mora okretati glavu da bi vidio što je iza njega.
63504_1938_vrijeme_kad_nije_bilo_lako_biti_zena_13_seksistickih_pravila_koja_ce_vas_sokirati_4_800_869_85_c1
3. Nemojte sjediti u nepristojnim pozama i ostavljati dojam da se dosađujete, čak i kada vam zaista jest dosadno. Nabolje bi bilo da uopće nikada ne žvačete žvakaću gumu u javnosti, a ako baš morate radite to potiho i zatvorenih ustiju.

4. Uvijek se odijevajte u svojoj sobi iza zatvorenih vrata kako ga ne bi provocirali. Kada dođe po vas dočekajte ga s osmijehom, budite spremni i nikada nemojte dozvoliti da vas čeka.

5. Muškarci ne vole djevojke koje posuđuju maramicu i pritom je još zaprljaju ružem. Šminkajte se u privatnosti, gdje vas on ne može vidjeti.

6. Nemarna žena nije privlačna. Stoga, ne pričajte dok plešete, jer muškarac kada pleši, želi samo plesati.

7. Ako vam je potreban grudnjak, nosite ga. Nemojte podizati suknju i pazite da se čarape kojim slučajem ne bi naborale.

8. Nikada u javnosti nemojte izražavati emocije. Svako otvoreno iskazivanje privrženosti, loše je, jer muškarca posramljuje i ponižava.

9. Ne ćaskajte s konobarom o tome kako ste se dobro provodili s nekom drugom osobom. Muškarac zaslužuje vašu punu pažnju.
pog
10. Ne razgovarajte o odjeći i nemojte niti pokušavati opisati mu svoju novi haljinu. Udovoljite mu i pričajte samo o onome o čemu on želi.

11. nemojte piti alkohol jer muškarac očekuje da održite dostojanstvo tijekom večeri. Od utjecaja alkohola neke djevojke postanu ‘pametne’, a druge pak luckaste.

12. Ako razgovarate s drugim muškarcem, nemojte biti previše upadljivi.

13. Kap koja bi prelila čašu bila bi ona da se onesvijestite od previše alkohola. Nakon tog nemilog događaja vaš vas partner vrlo vjerojatno više nikada ne bi pozvao na spoj. –

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari