Connect with us

Hrvatska

28. obljetnica ustrojavanja Puma, legendarne brigade pobjedničke Hrvatske vojske!

Objavljeno

-

Dragi hrvatski branitelji, pripadnici 7. gardijske brigade, čestitam vam 28. obljetnicu ustrojavanja Puma, legendarne brigade pobjedničke Hrvatske vojske!

Riječ Puma u svijetu je obično sinonim za lukavu i okretnu životinju, a u našoj Domovini ona prvenstveno predstavlja hrabrost i junaštvo!
Predstavlja tisuće neustrašivih i požrtvovnih mladih momaka koji su pod ratnim oznakama 7. gardijske brigade tijekom devedesetih godina pobijedili nadmoćnog neprijatelja diljem Lijepe naše, komentirao je Damir Krstičević na facebooku

U vašu neslomljivu volju i odlučnost u provedbi oslobodilačkih operacija zadaća osobno sam se uvjerio kao ratni zapovjednik 4. gardijske brigade.

Bila mi je čast boriti se, rame uz rame, zajedno s Pumama tijekom svih pobjedničkih operacija, a posebno će mi u sjećanju ostati dani koje smo zajedno proveli na Dinari i oslobođenje Knina kojeg su u „Oluji“ zajedno oslobodile 7. i 4. gardijska brigada Hrvatske vojske.

Hvala vam, dragi pripadnici Puma za slobodu i mir. Posebnu zahvalnost iskazujem svim poginulim pripadnicima Puma i njihovim obiteljima na žrtvi i svemu što su učinili za Hrvatsku.
Neka im je vječna slava i hvala! Neka im je kaka hrvatska gruda za koju su dali svoje živote!

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari