Connect with us

Reagiranja

Samo 3 dana nakon što je U ime obitelji objavila analizu diskriminirajuće uredničke politike Pupovčevih Novosti – došlo je do nevjerojatnog obrata

Objavljeno

on

O novim Novostima

Samo 3 dana nakon što je U ime obitelji objavila analizu diskriminirajuće uredničke politike Pupovčevih Novosti – došlo je do nevjerojatnog obrata.

Umjesto vrijeđanja i poticanja na netoleranciju prema svim Hrvatima i njihovoj državi – hrabri su se momci usredotočili na samo jednu Hrvaticu – mene.

I ne samo to – odustali su od vrijeđanja na nacionalnoj osnovi – pa me ne vrijeđaju onako, uopćeno, zato što sam Hrvatica ili zato što sam ponosna na hrvatsku državu ili zato što slavim Dan domovinske zahvalnosti – već vrijeđaju ciljano – jer sam se usudila reći da g. Pupovac, njihov šef, sjedi u 3 tijela od kojih prvo – Savjet dodjeljuje 32 milijuna kuna manjinama, drugo – Srpsko narodno vijeće prima 3,2 milijuna kuna za Novosti, a treće – Saborski odbor za ljudska prava i manjine – nadgleda kako prvo tijelo u kojem je. Pupovac, drugom tijelu u kojem je Pupovac dodjeljuje novac.

Ovakvu histeriju cijele muške redakcije Novosti koja iz mjeseca u mjesec na svoje velike plaće troši veliki novac (280 000 HRK)-namijenjen kulturnoj autonomiji svih Srba u Hrvatskoj – može izazvati samo paničan strah od mogućnosti gubitka povlaštenog položaja preko grbače srpske manjine u Hrvatskoj.

Ali, hrabri momci, smirite se, dišite duboko. Svaka poteškoća je i prilika. Bude li se Vlada držala standarda EU i javnog poziva za novac koji ste dobili – sljedeće 3 godine nećete se smijeti javljati na natječaj za državna sredstva namijenjana manjinama.

Zamilslite, bit ćete oslobođeni tereta hrvatskih kuna…Koja li će to biti sloboda – prilika za potpunu slobodu izražavanja na svoj račun, a ne na račun poreznih obveznika države i naroda koje vrijeđate i protiv kojih širite nesnošljivost….

>>>U ime obitelji: Novosti SNV-a zloporabile proračunski novac namijenjen srpskoj nacionalnoj manjini<<<

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari