Connect with us

Hrvatska

30. 10. svečano otvorenje Vukovarskog vodotornja – simbola hrvatskog zajedništva

Objavljeno

-

Foto: Grad Vukovar

“S radošću i ponosom najavljujem kako će se dugo očekivano svečano otvorenje Vukovarskog vodotornja – simbola hrvatskog zajedništva održati 30. listopada 2020. godine s početkom u 17:30 do 18:30 sati”, najavio je vukovarski gradonačelnik Ivan Penava svečano otvorenje Vukovarskog vodotornja.

“Nažalost, epidemija koronavirusa primorala nas je da i ovaj događaj prilagodimo epidemiološkim mjerama. Zdravlje građana je na prvome mjestu te čak ni ovakva radosna prigoda ne smije za neželjene posljedice imati širenja koronavirusa.

Iz toga razloga, odlučili smo se na oblik prijenosa svečanog otvorenja u produkciji Grada Vukovara, a koji će se moći pratiti preko službenih internetskih stranica Grada Vukovara (www.vukovar.hr) i tvrtke Vukovarski vodotoranj – simbol hrvatskog zajedništva d.o.o. (www.vukovarskivodotoranj.hr) kao i putem društvenih mreža.

Ovim putem vas pozivam da nam se na svečanome otvorenju Vukovarskog vodotornja pridružite iz svojih domova te preko elektroničkih uređaja pratite koncertni program koji smo pripremili za vas.

Vukovarski vodotoranj možete u živo posjetiti već sljedećega dana u subotu, 31. listopada 2020. godine kada će otvoriti svoja vrata za sve posjetitelje. Naravno, prilikom posjete pridržavajte se propisanih epidemioloških mjera i ostanite odgovorni.

Zbog potreba snimanja i iz epidemioloških razloga pristup samome Vukovarskom vodotornju u vremenu održavanja prijenosa neće biti omogućen.

Zahvaljujem vam na razumijevanju i još jednom apeliram na savjesno ponašanje u vrijeme epidemiološke krize koju svi zajedno prolazimo”, poručio je Penava.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas