Pratite nas

Reagiranja

8. Ofenziva četnika, jugoslavena, pro-jugo medija, Pupovca, Lekovića, sveg drugog šljama i ostataka udbaša, kosovaca na temelje Hrvatske države.

Objavljeno

na

Gdje smo mi branitelji, Hrvatice i Hrvati? Zašto čekamo? Gdje su čelnici koji su izabrani da predstavljaju nas branitelje i Hrvi? Dižite nas na noge!

Često pišem i upozoravam što se događa.Ali i dalje se spava i promatra! Zašto?

[ad id=”93788″]

U zadnje dane sve intenzivnije od strane gore navedenih “paklenjaka” ti se temelji slave krenulo je od Crnoje, Hasanbegovića, predsjednice, a sada taj truli most te temelje dodatno oštećuje. Ovo vam piše jedan mali čovjek,čovjek koji se sam odškolovao, roditelji rano pomrli. Imao sam tek 13 godina,radio u Željezari Sisak od 80-tih godina. Otišao 1990.g u obranu svoga Doma i Domovine i tako punih 5 godina rata.

Vratio se polučovjek, branio sam kao i drugi moji prijatelji diljem naše domovine i ovaj truli most koji se sad okreće crvenim vragovima.
Nije ovdje u pitanju Karamarko, ovdje je u pitanju opstojnost Hrvatskog naroda i Domovine.

Da je taj truli most krenuo u obračun sa ostavljenim kadrovima savjeta družbe pakla SDP po MUP-u i dr. ministarstvima crvena bagra bi izgubila uporišta u istim.

Miro Kovač da je smijenio ostatke koje je postavila vještica Pusićka,ostatke koji drže i dalje sliku na zidu ubojice 570000 Hrvata,zločinca Tita,bio bi pušten film Jakova Sedlara u Frankfurtu.

Pitam ovog “časnog” Bulja? Kada si postavio pitanje u Saboru o 100 miljardi kuna  novog duga koji je ostavljen od crvenih vragova?
Kada si postavio pitanje o pijanoj Zlati Violić koja je peglala karticu, dijelila novac podobnima?

Kada si postavio pitanje četniku Pupovcu o braći koji su pucali po Hrvatskoj,a dobio milione kuna iz državnog proračuna kroz porez koji ja uplaćujem kao HRVI?

Ti časni bojovniče!

Kada si postavio pitanje Vrdoljaku za 150.mil kuna kroz poslovne njegove supruge sa HEP-om? Ti časni bojovniče!

Pitaš li Jakovinu kome su trebala biti dodijeljena sredstva iz EU skoro 2 milijarde kuna?

Srami se ti takav bojovniče,tebe prozivam jer kažeš ratovao si,Orepića i Šprlju nisi prozvao ja te se kao ratnik zapovijednik i HRVI sramim!

Ivo Vranić-Buva Zap.Izvd.Divr.Voda Sunja

Ivo Vranić-Buva
Zap.Izvd.Divr.Voda Sunja

Prozovi Dončića, Milanovića i Zmajlovića, pitaj gdje su milijarde kuna?
To tebi nije bitno!
Ti kažeš iz srca ćeš glasati za opoziv Karamarka imaš li ti srca?
A ja ću tebe prozvati i pitati tko ti je Pavao Bulj i gdje živi?
Ja znam! Živi na Banovini, u Dvoru na Uni. Jer tamo ste ga spakovali zbog sramote Sinja.
Prozovi Antu Kotromanovića pa on je iz tvog Sinja!Zar ne?
Ti i taj truli most zazivate reforme, a niti jedan prijedlog od vaše strane ja ne vidim,vaša je reforma udarati u domoljubnu koaliciju,dovesti na vlast potmoke ubojica sa Bleiburga, lopove koji žive u stanovima pobijenih Hrvata.
Sve to vidi Hrvatski narod i daj Bože nove izbore!
A tada sve pravaške stranke neka se ujedine pa do pobijede.
Vi iz trulog mosta Petrovi, Vukovci, Kovačići i Buljovi nazad u rupe sa crvenim vragovima.
Vjerujte Banovina , Pounje, a i Kordun bit će na nogama za izbore.
A vi za posao ne brinite ima za Vas posao Krešimir Milanović otkupljivat će te zlato za njega.
Braćo po oružju ovim pisanjem ne držim ničiju stranu ali došlo je vrijeme kada se moramo svi ujediniti.
Svi moji prijatelji iz HSP koji sada drže stranu negdje u gradovima, općinama, županijama, crvenim vragovima (Sisak) iziđite iz tih koalicija, vratimo ponos našoj domovini jer to traže naši pali prijatelji! Nemojmo dozvoliti da naši poginuli prijatelji ostanu samo brojevi i bijeli križevi.

U dva navrata vladavine crvenih vragova i dva mandata veleizdajnika Mesića i Josipovića doživili smo tolika poniženja,prozivani ustašama, ukidana nam prava,ismijavanja naših pobjeda,bezbroj suđenja branitelja do presuda!
Nabijanje kolektivne krivice za Jasenovac, ukidanja pokroviteljstva nad Bleiburgom!
Zar smo zato ginuli i prolijevali krv da ponovno dođu na vlast uz pomoć nekih čuprija gazeći sve Hrvatske svetinje.
Vidimo da sada postaju antife, gejevi i tople sestre na čelu sa našmrkanim Milanovićem.
Probudimo se i više završimo za sva vremena što nam je ostalo ne završeno 1995.godine.

Mojoj domovini
Jesam li mogao?
Mirno gledati moju Domovinu!
Koliko je sada teška Hrvatska zemlja
Na mladim tijelima branitelja?
Bježanja nema…
Brojke su neumoljive,istine
Svaki broj imao je svoje ime,
Snove i mladenačku maštu
Uostalom,krivci nisu osuđeni.
Sada možemo mirno…
Umrijeti od srama.

Ivo Vranić-Buva
Zap.Izvd.Divr.Voda Sunja

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Reagiranja

Zlatko Pinter: Ne bojim se nikoga – nećete mi začepiti usta!

Objavljeno

na

Objavio

Bagra koja vodi specijalni rat protiv Hrvatske od 1991. godine do danas koristi najperfidnije metode kako bi ušutkala one koji se protive toj zaplotnjačkoj prljavoj kampanji.

Ovdje u prvom redu mislim na SDSS, SNV, srpske Novosti, “Europsku civilnu inicijativu” i slične udruge i da ne zaboravim: na Milorada Pupovca koji iz svega toga stoji i misli kako može raditi u Hrvatskoj što ga je volja.

Samo naprijed!

Ja sam tu i ako komu što nije jasno, neka mi slobodno pošalje policiju na vrata (nadležna policijska postaja Dugo Selo – oni znaju moju adresu).

https://www.portalnovosti.com/desnicarski-portali-huskaju-na-aktivista-koji-je-trazio-da-se-iz-skole-ukloni-raspelo

Radi lakše identifikacije, gore je fotografija moje malenkosti.

Moj tekst po naslovom: “SUMRAK ZDRAVOG RAZUMA: OPSKURNI GEJ IZ SRBIJE ‘UREĐIVAO’ BI HRVATSKU PO SVOJOJ MJERI” objavilo je nekoliko portala. Potpisujem svaku riječ i stojim iza svega napisanoga!

Red bi bio da u ovoj i ovakvoj Hrvatskoj i ja završim u zatvoru.

Bit će mi čast ako se to dogodi – i neću tražiti pomilovanje.

Što se tiče nebuloza oko “prijetnji” geju iz Srbije Ivanu Zidareviću ( nesretniku koji je samo oruđe u rukama bagre koju sam naprijed naveo), TO OKAČITE MAČKU O REP.

To je već tisuću puta viđeno i Hrvati jako dobro znaju o čemu se radi.

Čekam…Pupovac i ostali…samo naprijed!

Zlatko Pinter

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Reagiranja

SUMRAK ZDRAVOG RAZUMA: OPSKURNI GEJ IZ SRBIJE ‘UREĐIVAO’ BI HRVATSKU PO SVOJOJ MJERI

Objavljeno

na

Objavio

Svaki šljam, protuha, nikogović, čudak i bedak koji se dovuče tko zna od kuda, kod nas može dobiti pozornost u medijima – ali pod uvjetom da pljuje po hrvatskom narodu, Katoličkoj crkvi i vrijednostima do kojih drži velika većina građana. Po tomu je Hrvatska izuzetak ne samo u europskim, nego i svjetskim razmjerima. Nigdje se više šljama nije nakrcalo (po glavi stanovnika) nego kod nas, upravo zato što je ovo (nažalost) pogodna društvena klima za razvoj  štetočina te vrste.

Prije nešto više od godinu dana u Hrvatsku se iz Srbije dovukao jedan od takvih: Ivan Zidarević, gej po profesiji (jer, biti gej u Hrvatskoj je jedno od najunosnijih zanimanja), točnije, u pitanju je sredovječni gej. I u prvim medijskim nastupima (kod nas je događaj “vrijedan” svake medijske pozornosti kad se kakva srbijanska protuha takvih seksualnih sklonosti dovuče u Hrvatsku, zar ne!?), gej Zidarević imao je profinjeno i uljuđeno lice. Tako je, primjerice za medije tada izjavio:
“Tražit ću državljanstvo. Hrvatsku volim i poštujem sve njezine zakone. Tu želim živjeti i zbog toga i radim sve što mogu da je učinim još boljom.”
Večernjak je članak o tako “bitnoj” i s društvenog stanovišta “relevantnoj” osobi objavio pod naslovom:”Gej sam i iz Srbije, ali u Zagrebu mi je život sjajan” (koja promocija Hrvatske – bravo za Večernjak!). (Vidi: https://www.vecernji.hr/zagreb/gej-sam-i-iz-srbije-ali-u-zagrebu-mi-je-zivot-sjajan-1238186; istaknuo: Z.P.)

I primirio se neko vrijeme Srbijanac (u toj “dobroj” Hrvatskoj kojom je bio jako zadovoljan), a onda ipak shvatio kako ta Hrvatska baš i nije najbolja, pa odlučio mijenjati je “nabolje” i to, kako drugačije, nego napadima na Katoličku crkvu. Nije ostao u svojoj Srbiji i nju “mijenjao nabolje” uklanjajući svetosavske križeve i crkvene zastave iz javnih prostora (jer bi mu tamo po kratkom postupku “prebrojali rebra” – i to je najmanje što bi mu se moglo dogoditi), nego se dovukao nama u Zagreb praviti ovdje nered i provoditi svoje bolesne naume.

Projekt kojega je nedavno pokrenuo opskurni Zidarić (dakako, kao produžena ruka nalogodavaca koji su ga gurnuli u prvi plan a okupljeni su u “Europsku civilnu inicijativu”) je uklanjanje raspela iz osnovne škole u Dugavama, pod krinkom “sekularizma” i to pozivanjem na Ustav. Dakako, jadni i nedopečeni Zidarić s razinom IQ ispod prosjeka, pojma nema kako je njegovo pozivanje na Članak 41. Ustava Republike Hrvatske potpuno promašeno. Nalogodavci koji su ga gurnuli u prvi plan samo zato što je Srbin i gej, vjerojatno nisu ni čitali spomenuti članak Ustava, jer da jesu, znali bi što u njemu piše.
Članak 41. Ustava Republike Hrvatske kaže sljedeće:

“Sve vjerske zajednice jednake su pred zakonom i odvojene od države.

Vjerske zajednice, slobodne su, u skladu sa zakonom, javno obavljati vjerske obrede, osnivati škole, učilišta, druge zavode, socijalne i dobrotvorne ustane te upravljati njima, a u svojoj djelatnosti uživaju pomoć i zaštitu države.” (Vidi: https://www.zakon.hr/z/94/Ustav-Republike-Hrvatske; istaknuo: Z.P.)

Kako bi se netko pozvao na Ustav s tvrdnjom da je narušena sekularizacija (time što se Katolička crkva miješa u poslove države), morao bi dokazati da raspelo u osnovnoj školi u Dugavama INSTITUCIONALNO narušava načelo sekularizacije, tj. institucionalni odnos Crkve i države (na štetu države), a to, uvjeren sam, ne bi pošlo za rukom ni najvećim pravnim ekspertima.

Da ne bude zabune, Srbijanac Zidarević (koji još uvijek nema hrvatsko državljanstvo – a što i sam priznaje), u političkom je pogledu agitator Milorada Pupovca i njegovog SDSS-a. Ne bi me začudilo da se pojavi u dogledno vrijeme u SNV-u na domjenku gdje bi sa svojim idolima Miloradom, Dejanom i ostalima lomio pogaču, jer Srpska pravoslavna crkva i njezin velikosrpski svetosavski diskurs očito nisu smetnja “pro-europskim” težnjama i shvaćanjima “Europske civilne inicijative” i nedozrelog jadnika Zidarevića koji je samo puko sredstvo u rukama mnogo lukavijih igrača, ništa drugo.

Pogledajte ovu agitaciju Zidarevića za listu 24 na proteklim EU izborima (lista SDSS-a, odnosno, Milorada Pupovca i Dejana Jovića), pa sami prosudite tko nam to “uređuje” Hrvatsku: https://youtu.be/sXsy2R_8aLw.

Nije on sam po sebi problem, naravno da nije, niti tog nesretnika treba uzimati ozbiljno i kriviti što ga (za sitne novce) koriste kao najamnika oni koji ga guraju ispred sebe u prvi ešalon (jer, kud ćeš bolje kombinacije za “pro-europski društveni aktivizam” u Hrvatskoj od Srbina koji je gej – to je materijal koji se može samo poželjeti i mora obvezno iskoristiti!), ali sve skupa je pokazatelj jednog bolesnog stanja u dijelu našeg društva, poput temperature kod teškog bolesnika i iza opskurnih likova kakav je ovaj valja se nešto mnogo ozbiljnije i zloćudnije.

Na projektu harange protiv temeljnih vrijednosti što ih zastupa i do kojih drži golema većina građana u Republici Hrvatskoj (obitelji, vjere i konzervativnog svjetonazora), okupila se naoko raznolika bulumenta objedinjena u “progresivne snage” (od onih koji radikalno nameću LGBTIQ ideologiju kao društveni mainstream, do neokomunističkih, kvaziliberalnih, anarhističkih i ultra-lijevih pokreta, stranaka i skupina) i svima je zajedničko to što javno, otvoreno i agresivno zagovaraju destrukciju tih vrijednosti – i to je njihov program i njihova ideologija. Oni drugog sadržaja nemaju. Ova destrukcija je jedini amalgam koji ih povezuje.

I imaju još nešto zajedničko: velika većina ih je na sisi zvanoj državni proračun. Drže je čvrsto i ne puštaju. Tako imamo paradoks da tu destrukciju svojim novcem (preko poreza i drugih dažbina) uglavnom financiraju građani koji su njezina meta.
Sustav je to koji omogućava šljamu i parazitima pretvaranje svojih destruktivnih ideja u profitabilan biznis. Deseci tisuća njih žive od toga – od blaćenja ove zemlje i pljuvanja u lice njezinim građanima, ponajprije nama Hrvatima i katolicima. I to je kod nas “društveni aktivizam”.
Ni jedna druga konfesija nije na udaru, samo Katolička crkva!

Toj se destrukciji i dekadenciji mora pružiti otpor po svaku cijenu i svim legalnim i legitimnim sredstvima, ponajprije dosljednom obranom kršćanskih vrednota, našeg svjetonazora i svetinja do kojih držimo.

Nisu oni mjerilo ovog društva niti će ikad biti. Jer, kad bi se to dogodilo, svakomu od nas bi bilo jasno da su nastupila posljednja vremena – sumrak civilizacije i zdravog razuma.

Zlatko Pinter

* Stavovi i mišljenja iznesena u kolumnama osobna su mišljenja njihovih autora i ne moraju nužno odražavati stajališta portala

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari