Connect with us

Politički rentgen

Aca i Gizela (+18)

Objavljeno

on

Več više od 240  svetih nedjelja unazad četiri godine, poslije  obiteljskog ručka svekolikog  krščanskog  puka, u naše domove nam dolazi peder Alexandar-Saša  sa svojim opskurnim partnerima u emisiji Radmanove TV šupe Nu2PM.

[ad id=”93788″]

I ne vrijedi vam ništa ako ugasite televizor! Aca je tu, u anteni, u kablovima, u zidovima i gura svoj nos u svaku rupu. Aca vas je čak u stanju utužiti preko masonskog Hanžekovog ureda zato, jer ne gledate Nu2 PM!?

Aca je i deklarirani peder, on to ne skriva, a čak je jednom u svojoj emisiji ugostivši notornu Mimu Simić zajedno s njom ponosno i gromko, pred cijelim auditorijem, uz Miminu  gitaru, otpjevao pedersku himnu, „Svi smo mi pederi“.

Poslali su poruku Željki Markić, udruzi „U ime obitelji“, veličajući notornog  „Mengelea“ dr. Kinsleyea! Poslali su poruku cijeloj naciji koja poštuje brak između muškarca i žene.

Ne zna se tko je u ovom osebujnom duetu Ace i Mime bio tenor, a tko sopran, tko je bio ženski, a tko muški glas? Najbliže smo istini ako ustvrdimo kako su i jedno i drugo stvorenje istovremeno i muško i žensko, ovisno o potrebi.

Definicija pedera je svima poznata!? To su oni koje Radman na TV šupi „podupire“ odostraga, a oni mu za uzvrat čine pederske usluge od banalnih do „analnih“. Pederi su promiskuitetni, u prosjeku u burnom seksualnom  životu promjene preko dvije stotine partnera, varaju, prevarili bi i vlastitu mater, ulizuju se, povodljivi su, lako je manipulirati s njihovom „muškošću“ i nije čudno kad nekome koga želiš tek blago uvrijediti kažeš, „baš si peder“. Ta uvrijeda ne vrijedi za pedere, za njih to nije uvrijeda, to je Aci kompliment.

A specijalitet mu je svake nedjelje pederski  vrijeđati zdravu pamet hrvatske nacije, tu mu nema premca!

Pederi su strašno osjetljivi na svoje šefove, pogotovo ako su šefovi muški, pogotovo ako su „mačo“, špijuni „alla“ agent 007, KOS-ovci, hrabri UDBAŠI. E tu pederi puknu u sekundi kad samo začuju glasić svog šefa, uzbude se, dovedu se u stanje ekstaze i ispunjavaju im svaku željicu. Tako je „lepi Aca“ „puko“ kad ga je nazvao televizijski Bond Radman i onako muškim, zavodljivim glasom naredio:“ Aca, danas ti je gošća naša Gizela, otkazuj sve prethodne „randevue.“

I evo nam pedersko-kosovski desert poslije svečanog nedjeljnog ručka, a svi smo „željno“ čekali Nu2PM, gostovanje bivšeg ministra Crnoje ili dugovječnog ministra Hasanbegovića, jer plačamo pristojbu TV šupi baš zbog toga kako bi barem  nekada  vidjeli i te ljude koji sigurno znaju i imaju što reći nama, koji smo upravo završili nedjeljni ručak. Pa valjda se i oni imaju pravo braniti od genderističkih nasrtaja? Valjda i oni imaju pravo braniti svoje obitelji?

Izgleda, uzalud plačamo pristojbu , ali ne znam do kada ćemo biti budale i plačati? Vjerojatno sve dok mason Hanžeković  bude ekskluzivni „dželat“ koji sječe svakog koji „utaji“ TV  pristojbu!? Kad Hanžek digne svoju sjekiru ni „Živi zid“ nam više ne može pomoći!

Gizela je gizdavo zauzela svoju fotelju i bilo bi glupo sada prepričavati što su „toplobratski“ šaputali dvoje svjetonazorskih zaljubljenika, jer kad bih to analitički prepričao vjerojatno bi se još više  zgadio nedjeljni ručak i onima kojima se ti likovi i tako i tako gade. Ne bi bilo dobro prepričavati i vrijeđati ih ni po svjetonazorskoj osnovi, jer napad „ad hominem“ na genderističkoj osnovi nije u biću hrvatskog naroda. A po nacionalnij osnovi još manje! Tko bi znao koje su nacije naši dragi akteri, jer pederima nacija ne predstavlja opipljiv pojam, nije im ni na kraj „dupeta“.

Ipak, jedna crtica mi je upala u oko, a ne će biti uvredljiva. Kad je Gizela počela očajnički „voljeti“ svoju domovinu Hrvatsku, svoj grad Zagreb, falilo je samo  to, da u krupni plan kao „suport“uleti Zoka briseljski  vitlajući  sa hrvatskim barjakom i da svi zajedno kao izraz domoljublja zapjevaju „Juru i Bobana“ dokazujući time veliko hrvatstvo, kao onomad Stevan Mesić-Burduš. Jer i Stevan je pjevajući  domoljubne pjesme trpao ukradene novce u đep, ukradene hrvatskoj naciji, isto onako kako to danas rade Aca i Gizela, ali perfidnijim metodama.

Falio je još samo Zoki briseljski i onda bi to bio pravi genderističko-partijski „grupnjak“ uživo koji ne bi mogla sankcionirati ni jedna Agencija za elektroničke medije. Barem ne za sada, dok je u rukama lepe Gizele.

Mi  za sada možemo napraviti jedino to i zaljepiti na ekrane TV šupe naljepnicu s upozorenjem.

Zabranjeno mlađima od 18 godina! Čista pornografija!

Kazimir Mikašek-Kazo

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari