Connect with us

Magazin

Admiral Davor Domazet Lošo: Svjedočimo svjetskoj namjeri uništenja čovjeka!

Published

on

U večerašnjoj Budnici Marko Ljubić razgovarao je s admiralom Davorom Domazetom Lošom o globalnim procesima i tinjajućem pitanju – klizi li svijet u katastrofu?

Osvrnuli su se na događaje koji su u godini na izmaku obilježili svijet, počevši od pandemije, američkih izbora preko stanja EU do stanja i perspektiva Hrvatske.

Dopuna 09.01.2021.:

Poštovani prijatelji i gledatelji Budnice,

Nakon što je u svibnju prošle godine zbog navodne povrede autorskih prava s Youtubea uklonjena prva Budnica s Davorom Domazetom Lošom, jutros smo dobili informaciju da je ista sudbina snašla i epizodu iz 28.12.2020. s istim gostom, naslovljena “Svjedočimo svjetskoj namjeri uništenja čovjeka” koja je došla do 200 tisuća pregleda. Youtube je dao sljedeće objašnjenje: “Taj je videozapis uklonjen zbog kršenja Uvjeta pružanja usluge za YouTube.”

S obzirom da su uz osobna mišljenja mene i gosta – koja su legitimna i na koja bismo trebali imati pravo – izneseni i provjerljivi podaci vezani uz neka aktualna pitanja, nismo sigurni koje smo točno uvjete prekršili. S druge strane, potpuno smo sigurni da je ovo samo jedan od znakova nadiruće atmosfere cenzuriranja mišljenja koja nisu u skladu s dominantnim narativom i otvorene politike ušutkavanja onih koji se takva mišljenja usude izreći, bez obzira slagao se netko s njima ili ne.

No, ovo nas neće obeshrabriti. Nastavljamo u istom ritmu kroz emisije, tekstove i javno djelovanje.
Vidimo se u novoj Budnici.
Marko Ljubić

.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari