Pratite nas

Komentar

‘Afera sms’, Kosovo, Pupovac – ima li kraja toj idiotariji!?

Objavljeno

na

Ilustracija Kamenjar.com

Sindrom “kljukanih gusaka” kod nas je uzeo maha…

Oni koji vode igru nalaze se u svojim uredima (političari, obavještajno podzemlje, mediji), a raja guta li guta. “Afere” se već pojavljuju na tjednoj ili čak dnevnoj razini. To je ‘kancer’ koji nagriza ovo društvo.

I nigdje kraja, nigdje svijetle točke za izlaz iz tog ludila!

Ni sam ne znam, je li narod toliko blentav i naivan (čast izuzecima) da tomu stalno nasjeda, ili je već sve skupa postalo zabava za široke mase.

I što god od toga bilo, tragično je, žalosno, jadno.

Na istoj liniji manipulacije “širokim masama” našli su se tzv. mainstream mediji, “desni” portali, “neovisni” mediji raznih vrsta i boja i što je već uobičajeno HRT koji svi plaćamo iz svoga džepa kao namet na posjedovanje TV prijamnika (a ne na program koji koristimo).

Za Boga miloga, je li toga dosta!?

Ima li tko odgovor!?

Idemo to raspraviti, javno, otvoreno, bez skrivenih namjera i figa u džepu!

Možemo li? Želimo li uopće? Ili smo svi postali klaunovi, dvorske lude, luđaci!?

Pisati o ratu koji vodi obavještajno podzemlje u interesu pojedinaca, o opskurnom Pupovcu kojega (tobože) gađaju ostacima hamburgera ili o Vučićevom igrokazu na Kosovu na ozbiljan način, dokaz je da je IDIOTIZACIJA medija dosegla vrhunac. Ali ne samo idiotizacija medija, nego i društva, odnosno, onog njegovog dijela koji to prihvaća i guta iz dana u dan, iz mjeseca u mjesec, iz godine u godinu.

O takvim pojavama se po mome dubokom uvjerenju mogu pisati samo satire, odnosno, s time se normalan čovjek može jedino rugati i sprdati.

Razumijem potrebu većine portala da zbog čitanosti rade to što rade, ali IMA LI TOMU KRAJA, ZA IME BOGA!?

Ili mislite da smo svi idioti!?

Komu milo, komu drago, ja tako mislim!!!

Nisam idiot, nisam dvorska luda i nisam guska za kljukanje.

Zlatko Pinter

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Bošnjaković: Izjave vukovarskog gradonačelnika nisu udar na vrh HDZ-a

Objavljeno

na

Objavio

Ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković u utorak je ocijenio da izjave vukovarskog gradonačelnika Ivana Penave nisu udar na vrh HDZ-a.

“To nije udar na vrh HDZ-a, to je njegovo mišljenje koje je on iskazao i što se toga tiče mislim da treba voditi brigu o stavovima predsjedništva i vrha stranke, a ovo su stavovi ljudi koji žive na tim prostorima”, kazao je Bošnjaković uoči konferencije “Muslimanske zajednice u Europi – prava i dužnosti”.

Vukovarski gradonačelnik Ivan Penava rekao je u ponedjeljak, uoči 21. obljetnice završetka procesa mirne reintegracije hrvatskog Podunavlja, da postoji kontinuitet velikosrpske politike u Hrvatskoj, a Vukovar je “epicentar kontinuirane velikosrpske puzajuće agresije”.

Premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković potom je kazao da će razgovarati s Penavom istaknuvši da Penava nije nadležan za vođenje politike HDZ-a.

“Penava nije nadležan za vođenje politike HDZ-a. U njegovoj nadležnosti su nadležnosti koje se tiču Grada Vukovara”, rekao je Plenković nakon sjednice predsjedništva i nacionalnog vijeća HDZ-a upitan vidi li, kao Penava, konstantnu velikosrpsku agresiju od strane predsjednika SDSS-a Milorada Pupovca.

Prije konferencije o muslimanskim zajednicama u Europi, na kojoj sudjeluje kao predstavnik Vlade za suradnju s vjerskim zajednicama, Bošnjaković je u utorak izrazio žaljenje što je propala nabava vojnih aviona od Izraela.

“U posao s Izraelom ušli smo s najboljim namjerama. Ispostavilo se da se radi problema Izraela i SAD-a taj posao se nije mogao realizirati. Kao što znate nije došlo ni do potpisivanja ugovora, ni do bilo kakvih isplata i s te strane žao nam je da je propalo, ali nije krivnja do nas”, rekao je Bošnjaković.

(Hina)

 

Ivan Penava: U Hrvatskoj postoji kontinuitet velikosrpske politike

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Fra Mario Knezović: U Hrvatskoj je u tijeku provjera svih stečenih diploma. Svaka čast. Hoćemo li to dočekati u BiH?

Objavljeno

na

Objavio

U Hrvatskoj je u tijeku provjera svih stečenih diploma. Svaka čast. Hoćemo li to dočekati u BiH?

Možda bi to provijetrilo i relaksiralo stanje napetosti. Sve diplome provjeriti, kupljene i protuzakonito stečene dokinuti. Valjalo bi. Uvijek sam mislio da čovjek kad stekne znanje može do zarade i novca. U BiH je očito drugačije i tko ima novac ima “diplome”.

Jedna Božja zapovijed kaže ne ukradi, a još jedna ne reci lažno svjedočanstvo. Krađa je imat lažnu diplomu, a lažno svjedočanstvo predstavljati se po tituli tako stečene diplome, komentirao je fra Mario Knezović

 

Fra Mario Knezović: Bez kompleksa ovakvim migracijama moramo reći ne

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari