Pratite nas

Komentar

‘Afera sms’, Kosovo, Pupovac – ima li kraja toj idiotariji!?

Objavljeno

na

Ilustracija Kamenjar.com

Sindrom “kljukanih gusaka” kod nas je uzeo maha…

Oni koji vode igru nalaze se u svojim uredima (političari, obavještajno podzemlje, mediji), a raja guta li guta. “Afere” se već pojavljuju na tjednoj ili čak dnevnoj razini. To je ‘kancer’ koji nagriza ovo društvo.

I nigdje kraja, nigdje svijetle točke za izlaz iz tog ludila!

Ni sam ne znam, je li narod toliko blentav i naivan (čast izuzecima) da tomu stalno nasjeda, ili je već sve skupa postalo zabava za široke mase.

I što god od toga bilo, tragično je, žalosno, jadno.

Na istoj liniji manipulacije “širokim masama” našli su se tzv. mainstream mediji, “desni” portali, “neovisni” mediji raznih vrsta i boja i što je već uobičajeno HRT koji svi plaćamo iz svoga džepa kao namet na posjedovanje TV prijamnika (a ne na program koji koristimo).

Za Boga miloga, je li toga dosta!?

Ima li tko odgovor!?

Idemo to raspraviti, javno, otvoreno, bez skrivenih namjera i figa u džepu!

Možemo li? Želimo li uopće? Ili smo svi postali klaunovi, dvorske lude, luđaci!?

Pisati o ratu koji vodi obavještajno podzemlje u interesu pojedinaca, o opskurnom Pupovcu kojega (tobože) gađaju ostacima hamburgera ili o Vučićevom igrokazu na Kosovu na ozbiljan način, dokaz je da je IDIOTIZACIJA medija dosegla vrhunac. Ali ne samo idiotizacija medija, nego i društva, odnosno, onog njegovog dijela koji to prihvaća i guta iz dana u dan, iz mjeseca u mjesec, iz godine u godinu.

O takvim pojavama se po mome dubokom uvjerenju mogu pisati samo satire, odnosno, s time se normalan čovjek može jedino rugati i sprdati.

Razumijem potrebu većine portala da zbog čitanosti rade to što rade, ali IMA LI TOMU KRAJA, ZA IME BOGA!?

Ili mislite da smo svi idioti!?

Komu milo, komu drago, ja tako mislim!!!

Nisam idiot, nisam dvorska luda i nisam guska za kljukanje.

Zlatko Pinter

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Željko Huljev o presudi Ercegu: Na tuđoj bi krvi ubirao poene

Objavljeno

na

Objavio

Arhiva

Općinski sud u Splitu nepravomoćno je odbio kao neosnovanu tužbu Zorana Ercega, u javnosti poznatog aktivista iz Splita koji je tužio Željka Huljeva, nekadašnjeg novinara, tražeći 60 tisuća kuna zbog povrede časti.

Općinski sud u Splitu je odlučio: Zoran Erceg bio je u službi Ratka Mladića, nije izgledao kao slučajni gost, avanturist ili osoba koja odaje strahom.

SlobodnaDalmacija je uspjeli doći i do Huljeva koji je rekao kako ga raduje da pravna država funkcionira. – Naravno, zadovoljan sam presudom ne toliko zbog sebe koliko zbog očuvanja diginiteta Domovinskog rata. Hvala časnom sudu što je pravilno i profesionalno procijenio činjenične elemente u postupku koji bi trebao biti poučan za bilo koga tko se drzne ubirati bilo kakve osobne i ine poene na tuđoj krvarini – komentirao je Huljev, piše SlobodnaDalmacija.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Mate Knezović: ‘Šeparovićeva prijetnja upućena narodu’

Objavljeno

na

Objavio

”Dobro zapamtite ovaj intervju. Sasvim je izvjesno da Miroslav Šeparović ne govori samo u svoje ime, nego i u ime struktura kojima je pripadao i pripada. Ovaj intervju je dokaz da su te strukture u ozbiljnom strahu. Baš zato trebamo ustrajati”, napisao je Mate Knezović na svom FB profilu

Mate Knezović, zagrebački odvjetnik i predsjednik Obiteljske stranke, na svom je Facebook profilu  prokomentirao intervju Miroslava Šeparovića, predsjednika Ustavnog suda, objavljen u subotu u Jutarnjem listu, piše Promise.hr

Šeparović je, podsjetimo, izjavio da bi, prema njegovu mišljenju, na čelu Povjerenstva za sukob interesa –  institucije koje u Hrvatskoj koliko toliko nezavisno preispituje hrvatske političare i dijeli im packe – trebao biti predsjednik Vrhovnog suda, dakle osoba koju pomno biraju isti ti političari.

Šeparović se usprotivio najavljenoj inicijativi predsjedničkog kandidata Miroslava Škore, koji je kazao da će zatražiti izmjene Ustava i povećanje ovlasti predsjednika države – kao jedine osobe koja se neposredno bira od strane hrvatskih građana.

”Načelno ću reći da je nezamislivo da bi u državi vladavine prava bilo moguće Ustav donijeti na referendumu. Možete li zamisliti situaciju u kojoj bi građani koji izlaze iz crkava, koji su obavili kupovinu na tržnicama, izašli u šetnju gradom, zaokruživali da ili ne i tako odlučili o usvajanju novog Ustava? To je nemoguće!”, kazao je Miroslav Šeparović, predsjednik Ustavnog suda, za Jutarnji list.

Šeparovićeve izjave njegov je kolega – pravnik i odvjetnik Mate Knezović – nazvao prijetnjom upućenom narodu.

”Miroslav Šeparović, predsjednik Ustavnog suda RH, je danas objavio hrvatskom narodu da u RH postoji politika ograničenog suvereniteta naroda. Poučio je hrvatski narod da on nema izvornu vlast, nego neke druge silnice.

Iz današnjeg intervjua YUlistu potpuno je jasno zašto su odluke Ustavnog suda usmjerene protiv dosadašnjih narodnih inicijativa (3 referenduma).

Šeparović je također najavio da će Ustavni sud spriječiti svaki pokušaj hrvatskog naroda da se ozbiljnije promijeni politički sustav i raspodjela moći. Najavio je da će u slučaju pobjede Miroslava Škore onemogućiti najavljeni referendum o promjeni Ustava, ako bi te promjene dirale u postojeću raspodjelu moći. Također će se onemogućiti donošenje novog Ustava na referendumu.

Drugim riječima javno je najavljen rat narodu ako izabere drugačiji put.

Dobro zapamtite ovaj intervju. On je javno objavljena prijetnja hrvatskom narodu da i ne pokušava nešto promijeniti.

Sasvim je izvjesno da Šeparović ne govori samo u svoje ime, nego i u ime struktura kojima je pripadao i pripada.

Ovaj intervju je dokaz da su te strukture u ozbiljnom strahu. Baš zato trebamo ustrajati”, istaknuo je odvjetnik Mate Knezović na svom Facebook profilu.

Cijeli, opširni intervju Miroslava Šeparovića, predsjednika Ustavnog suda Republike Hrvatske Jutarnjem listu, možete pročitati OVDJE.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari