Afera Vlahušić: Da je u pitanju netko iz HDZ-a, to bi već sada bio prvorazredni skandal!

0

Osim što je u izravnom prijenosu dao intervju za RTL Danas i potom odgovarao na pitanja okupljenih novinara, Tomislav Karamarko je uoči proslave 25. obljetnice HDZ-a u zagrebačkoj Dubravi ekskluzivno za RTL (novinarka: Nataša Božić) komentirao najavu bivšeg gradonačelnika Dubrovnika Andre Vlahušića da će se ponovno kandidirati premda je u Aferi Šipan pravomoćno osuđen za zloporabu položaja i ovlasti.

Otkud im obraza!

I premda je Uskok jučer objavio da je protiv njega pokrenuo istragu u Slučaju Revelin, u kojem ga se tereti da je pogodujući jednome dubrovačkom ugostitelju oštetio gradski proračun za više od milijun kuna. Vlahušić i Kukuriku zbilja imaju obraz kao džon!

Izjavu Tomislava Karamarka pogledajte u cijelosti, a u nastavku i pročitajte:

Malo čudno i, zapravo, nevjerojatno! Koliko su različiti kriteriji, kako se na različite načine razmišlja kad su u pitanju određeni akteri! Da je u pitanju netko iz HDZ-a, to bi već sada bio prvorazredni skandal! No vidjeli smo slučajeve Lovrić Merzel, Sabo… Ovo je samo još jedan „događaj“ u nizu koji SDP-ova koalicija tolerira. I smatra to jako dobrim

facebook komentari