Pratite nas

Agresivni masonski slugani globalizacije su izgubili referendum i po Kristu i po Marxu

Objavljeno

na

Davor Pavuna, ugledni hrvatski znanstvenik koji radi u Švicarskoj, prije održavanja referenduma o braku pozvao je Hrvate da glasaju ZA. Nakon što je referendum prošao, Pavuna likuje.

[dropcap]O[/dropcap]vaj povijesni referendum su izgubili i po Kristu i po Marxu. Da, agresivni vladajući masonski slugani globalizacije su izgubili po Isusu Kristu duhovno, a po Marxu politički – kaže nam Pavuna. Dodaje kako su se vlada i mediji “jasno izdvojili iz matice hrvatskog puka”.

Taj nesavršen, ali itekako iskorištavani narod im postavlja javno pitanje: čiji ste vi to vladari i u korist kojeg cezara vi djelujete? Jer mi imamo sve više siromašnih i postajemo kolonija bankaroida i cezarovaca – oštar je ugledni znanstvenik.

Hrvatske vjernike poziva da šalju Ljubav i mole se za neistomišljenike te u svom karakterističnom stilu dodaje da bi volio da Isus svim njima daruje “Vjeru, Oprost, Ljubav i Radost”.

Podsjetimo, Pavuna je referendum nazvao “političkim referendumom za život, protiv imperijalista”. Pozvao je na glasanje “za život protiv imperijalizma, globalista i seksualnih manipulatora”.

Još jedino hipnotizirani humanoidni ne znaju da je u tijeku financijsko-seksualna manipulacija života na zemlji. Globalistički imperijalisti, tzv. bankaroidi i seks-manipulatori, točno se zna tko uz dokazanu političko-financijsku manipulaciju djeluje kroz razne pedofilske loze i kroz pornografiju i sustavno medijski pokušavaju kontrolirati planet. Ponegdje im je i uspjelo. No, naša “zaostala” i “tradicionalna” Hrvatska im je tvrd orah. Uz sve drugo i zato treba glasovati za tradicionalni brak muškarca i žene. I to javno tražim čak i od istospolnih zajednica – rekao je Pavuna u videu koji smo ekskluzivno objavili.

[vsw id=”XCJ-BXkfzp4″ source=”youtube” width=”625″ height=”400″ autoplay=”no”]

Davor Pavuna

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Hrvatska

Angela Merkel branila hrvatske napore u zaštiti vanjskih granica EU-a

Objavljeno

na

Objavio

Perspektiva zemlje koja štiti vanjsku granicu Europske unije razlikuje se od one koju imaju članice u srcu schengenskog prostora, rekla je u srijedu u Zagrebu njemačka kancelarka Angela Merkel, braneći Hrvatsku od optužbi za kršenje prava migranata.

Na konferenciji za novinare kancelarka je odgovarala na pitanje može li Hrvatska preuzeti predsjedanje Unijom kada je optužuju za nepoštivanje ljudskih prava zbog postupanja prema migrantima na granici s Bosnom i Hercegovinom.

“Europska unija živi od toga da ima različite perspektive”, rekla je Merkel nakon bilateralnog sastanka s premijerom Andrejem Plenkovićem održanog na rubu kongresa Europske pučke stranke (EPP) koji se prvi put održava u Zagrebu.

“Iz perspektive zemlje koja mora štititi vanjske granice to izgleda drugačije nego iz perspektive jedne zemlje koja je u sredini europskog prostora”, rekla je Merkel.

Hrvatska kao mlada država itekako može unijeti svoja iskustva jer su joj pregovori u svježem sjećanju za razliku od Njemačke kojoj pristup u EU seže u daleku prošlost, kazala je. “Hrvatska je puno toga učinila kako bi stvorila preduvjete za pristup schengenskom procesu i Komisija je to i pozitivno ocijenila”, rekla je nadalje.

Njemačka još nije o tome raspravljala, dodala je. “Ali ću skrenuti pozornost na to što je sve učinjeno. Tijekom njemačkog predsjedanja vodit će se rasprava o tome”, kazala je kancelarka zemlje koja će nakon Hrvatske u prvoj polovici 2020. preuzeti predsjedanje u drugom polugodištu. (Hina)

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

BiH

Bivši Dodikov savjetnik optužen za ratne zločine protiv pripadnika HVO

Objavljeno

na

Objavio

Foto: Arhiva

Tužiteljstvo distikta Brčko u Bosni i Hercegovini podignulo je optužnicu protiv dvojice bivših pripadnika vojske bosanskih Srba koje tereti za ratni zločin nad pripadnikom Hrvatskog vijeća obrane (HVO), a jedan od optuženika je dugogodišnji savjetnik sadašnjeg člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

Tužiteljstvo u Brčkom potvrdilo je kako je optužnica podignuta protiv Dodikova bivšeg savjetnika Pantelije Ćurguza te Željka Slijepčevića. Optužnica ih tereti da su u rujnu 1994. godine u Krepšiću kod Brčkog mučili zarobljenog pripadnika HVO-a i nečovječno postupali prema njemu kao ratnom zarobljeniku.

Ćurguz (61) i Slijepčević (54) sada su optuženi za nasilje protiv života i tijela, okrutno postupanje i mučenje zarobljenog pripadnika HVO iz Orašja inicijala I.S.

On je bio zatvoren u privatnim objektima u Krepšiću i tamo su ga vezanog tukli i tjerali ga da prizna zločine protiv srpskog stanovništva.

Ćurguz je tada je bio načelnik stožera brigade, a Slijepčević časnik za sigurnost.

Nakon rata Ćurguz je bio predsjednik udruge bivših pripadnika vojske bosanskih Srba, a u vrijeme kada je Milorad Dodik bio predsjednik RS Ćurguz mu je bio savjetnik za obranu i sigurnost. (Hina)

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari