Pratite nas

Agresivni masonski slugani globalizacije su izgubili referendum i po Kristu i po Marxu

Objavljeno

na

Davor Pavuna, ugledni hrvatski znanstvenik koji radi u Švicarskoj, prije održavanja referenduma o braku pozvao je Hrvate da glasaju ZA. Nakon što je referendum prošao, Pavuna likuje.

[dropcap]O[/dropcap]vaj povijesni referendum su izgubili i po Kristu i po Marxu. Da, agresivni vladajući masonski slugani globalizacije su izgubili po Isusu Kristu duhovno, a po Marxu politički – kaže nam Pavuna. Dodaje kako su se vlada i mediji “jasno izdvojili iz matice hrvatskog puka”.

Taj nesavršen, ali itekako iskorištavani narod im postavlja javno pitanje: čiji ste vi to vladari i u korist kojeg cezara vi djelujete? Jer mi imamo sve više siromašnih i postajemo kolonija bankaroida i cezarovaca – oštar je ugledni znanstvenik.

Hrvatske vjernike poziva da šalju Ljubav i mole se za neistomišljenike te u svom karakterističnom stilu dodaje da bi volio da Isus svim njima daruje “Vjeru, Oprost, Ljubav i Radost”.

Podsjetimo, Pavuna je referendum nazvao “političkim referendumom za život, protiv imperijalista”. Pozvao je na glasanje “za život protiv imperijalizma, globalista i seksualnih manipulatora”.

Još jedino hipnotizirani humanoidni ne znaju da je u tijeku financijsko-seksualna manipulacija života na zemlji. Globalistički imperijalisti, tzv. bankaroidi i seks-manipulatori, točno se zna tko uz dokazanu političko-financijsku manipulaciju djeluje kroz razne pedofilske loze i kroz pornografiju i sustavno medijski pokušavaju kontrolirati planet. Ponegdje im je i uspjelo. No, naša “zaostala” i “tradicionalna” Hrvatska im je tvrd orah. Uz sve drugo i zato treba glasovati za tradicionalni brak muškarca i žene. I to javno tražim čak i od istospolnih zajednica – rekao je Pavuna u videu koji smo ekskluzivno objavili.

[vsw id=”XCJ-BXkfzp4″ source=”youtube” width=”625″ height=”400″ autoplay=”no”]

Davor Pavuna

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Iz Svijeta

Donald Trump pozvao na povlačenje američkih trupa iz Afganistana

Objavljeno

na

Objavio

Donald Trump, predsjednik Sjedinjenih Američkih Država (SAD) izjavio je u srijedu da njegova zemlja, nakon 19 godina, ne bi više trebala biti policija u Afganistanu, pozivajući na povlačenje američkih trupa, prenosi Anadolu Agency (AA).

“U Afganistanu djelujemo kao policijska snaga, a ne borbena snaga kakva jesmo. Nakon 19 godina, vrijeme je da oni sami održavaju red u vlastitoj državi“, objavio je Trump na Twitteru.

Napomenuo je da će Washington i dalje pomno nadzirati situaciju u Afganistanu, ali bez vojnog prisustva, najavljujući snažan povratak u tu zemlju u slučaju potrebe.

Donald Trump prijeti reguliranjem ili zatvaranjem društvenih mreža

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Damir Krstičević: Hrvatski narod može biti ponosan na našu sjajnu Hrvatsku vojsku

Objavljeno

na

Objavio

Foto: MORH / M. Čobanović (Arhiva)

„Od kad je svijeta i vijeka svaka država morala je imati svoju oružanu silu. Oružana sila je jedan od bitnih čimbenika za osiguranje suvereniteta, identiteta, opstojnosti države i naroda!“, Dr. Franjo Tuđman

Dragi vojnici, dočasnici i časnici pobjedničke Hrvatske vojske,

s ponosom vam čestitam 29. obljetnicu povijesnog postrojavanja Zbora narodne garde – Dan Hrvatske vojske i Dan Hrvatske kopnene vojske!
Otkada su prije 29 godina postrojbe Hrvatske vojske po prvi put predale prijavak prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu vi neprestano čuvate naš hrvatski narod i stvarate sve potrebne uvjete za prosperitet i napredak hrvatskog čovjeka.

Ključ svih naših pobjeda u Domovinskom ratu i najvrjedniji dio obrambenog sustava upravo je čovjek. Svih ovih godina neprestano ste jačali vezu vojske i naroda stvorenu u Domovinskom ratu, niti jednom niste iznevjerili ukazano povjerenje i svaku ste zadaću izvršili odgovorno i časno, bez obzira na napore i žrtve koje je trebalo podnijeti. Zahvaljujući vašem nesebičnom služenju ta veza živi i danas!

Zbog toga hrvatski narod može biti ponosan na našu sjajnu Hrvatsku vojsku – vojsku pobjednika koja je nositelj ugleda i jamac sigurne budućnosti Republike Hrvatske!

Uz želju da s istom požrtvovnošću, srčanošću i profesionalnošću nastavite izvršavati svoju časnu dužnost, još vam jednom čestitam Dan Hrvatske vojske i Dan Hrvatske kopnene vojske!

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari