Connect with us

Reagiranja

Akademik Ivan Aralica: Bio sam za Škoru, a sad svim srcem glasam za Kolindu

Objavljeno

-

Akademik Ivan Aralica u video objavi podržao je Kolindu Grabar Kitarović u drugom krugu predsjedničkih izbora. I zamolio sve koji ga poštuju da učine isto.

“Kad sam na početku ljeta saznao da će se pojaviti dva kandidata desnice i čim sam uočio da je desno biračko tijelo podijeljeno, odlučio sam da ću u prvom krugu glasati za jednog desnog kandidata, a u drugom krugu, ako uđe samo jedan desni kandidat, glasovati za tog kandidata.

Tijekom izborne promidžbe opredijelio sam se da u prvome krugu to bude Škoro, a u drugome krugu bude onaj koji iz toga kruga uđe u drugi krug .

Dakle, moja odluka  donesena je prije samog početka izbora. Kandidati desnice meni su bili u ravnini. Prevaga za glas Škori u prvom krugu bila je intimna veza mene kao romanopisca i njega kao pisca pjesama sličnog sadržaja.

Kad je završilo ovako  kako je završilo u drugom krugu svim srcem glasam za Kolindu Grabar Kitarović.

Svi prijepori koji su  doveli do rasapa konzervativnog biračkog tijela su pokazatelj da tu diskusiju ne izbjegavamo,  ali da ju  ostavimo za naredne dane.

Dakle, oni koji su razmišljali slično meni, ako nešto drže do mene, molim da me slijede i glasaju za Kolindu Grabar Kitarović.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas