Connect with us

Hrvatska

Akcija Kukolj: Uhićenje policajaca u Metkoviću

Objavljeno

on

U policijskoj akciji Kukolj koju je dubrovačko-neratvanska policija provela u suradnji s Uskokom uhićena je ukupno 21 osoba, među kojima čak 19 policijskih službenika, izvijestio je načelnik dubrovačke policije Tonći Radibratović

PXL_110315_10191546‘Ovim pokazujemo našu snagu i odlučnost u borbi protiv svih oblika kriminaliteta bez obzira od kuda i od koga oni dolazili pa čak i kada se radi o našim pol službenicima. Svakako da smo osigurali stabilnost sustava i u idućem razdoblju bez obzira na ovaj broj uhićenih i visok stupanj sigurnosti na području naše policijske uprave. O detaljima uhićenja ne možemo detaljno govoriti jer se radi o kaznenim djelima iz nadležnosti Uskoka, ali uglavnom se radi o kaznenim djelima zlouporabe položaja i ovlasti koje su počinili naši pol službenici’, kazao je Radibratović novinarima ispred sjedišta dubrovačke policije.

Kazao je i da je 19 uhićenih policajaca s današnjim danom ‘udaljeni iz službe’.

Prema ranijim neslužbenim informacijama riječ je o policajcima osumnjičenima za primanje mita koji su nakon uhićenja iz Metkovića prevezeni u sjedište policije u Dubrovnik.

Lokalni mediji navode da se uhićene sumnjiči za primanje mita tijekom nadzora prometa, ali i kod tzv. dubinskih kontrola koja se često provode u pograničnim područjima.

[ad id=”40551″]

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari