Pratite nas

Vijesti

Ako je režim promijenio zakon zbog Perkovića, zašto to ne želi radi Vukovara?

Objavljeno

na

Predrag Fred Matić je čovjek, i još k tome političar, koji poštuje zakon, što je dakako, dobro, taman posla da imamo političare na vlasti koji ne poštuju zakone koje su izravno sami donijeli, bez obzira koliko se ti zakoni kosili s interesima građana radi kojih su oni donijeti. Jedan takav zakon provodi se, uz kordone interventne policije u Vukovaru, herojski grad na Dunavu upravo na svojim leđima osjeća kako je to kad zakon boli.

Naravno, kao ministar koji je čudesno ozdravio nakon dugogodišnje bolesti Fred Matić poštuje zakon i odmah dodaje za režimsku televiziju bivšeg Titovog omladinca Gorana Radmana kako nema pregovora glede provođenja zakona, misleći pritom na opismenjivanje Vukovaraca uvođenjem ćirilice u grad na Dunavu koji je branio i spomenuti ministar, navodno uz ‘nagovor’ vojne policije.  Matić, zaboravljiv kao inače, zaboravlja da su Hrvati i takozvanu javnu televiziju plaćaju po zakonu te da se ona isto tako kršeći sve zakone svake godine zadužuje sve više i više, iako nam legalno, dakle, po zakonu, mazne iz džepa svaki mjesec popriličnu svotu novaca kojeg ionako nemamo.

Kako je ovo režim, kome pripada i Predrag Matić, koji slijedi nit zakona kao pijan plota, a što bi im sasvim sigurno zamjerio i drug Tito kada bi, ne daj Bože, uskrsnuo, tako oni provode zakone i kada je u pitanju udbaški kapitalac Josip Perković. Naime, njega su po zakonu, barem privremeno, odbili izručiti Njemačkoj i tako doveli u opasnost Hrvatsku i sve hrvatske građane izložili mogućnosti da zbog eventualnih sankcija odu na prosjački štap. Slučaj Perković posebno je zanimljiv sa zakonske točke gledišta. Naime, najprije je postojao zakon koji je omogućavao da Perković ode tamo gdje ga željno očekuju, a onda takav zakon nije odgovarao režimu i režim ga je promptno izmijenio. Kad su mogli promijeniti zakon radi Perkovića, zašto režim zakon ne može, bolje rečeno ne želi, promijeniti zbog Vukovara ili je možda jedan Perković vredniji od tisuće Vukovaraca?

Kada bi se zakon izmijenio i Matić, kao ministar koji poštuje zakon, bi ga morao poštivati, koliko god mu to možda teško palo.

tinolovka

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Vijesti

Trg proključao, svjetski viceprvaci s Thompsonom zapjevali hit ‘Lijepa li si’

Objavljeno

na

Objavio

Trg proključao, navijači slave sa svjetskim prvacima: ‘Ovo samo mi Hrvati možemo napraviti’.

Vatreni su zajedno s Thompsonom pjevali: ‘Lijepa li si’

– Svi su na kraju zapjevali ‘Ustani bane,’ ‘Moju domovinu’, ‘Vivat Croatia’

– Izbornika Zlatka Dalića igrači su nekoliko puta bacili u zrak, a onda se obratio navijačima… – Nemam riječi da vam zahvalim – rekao je Dalić, no navijači su ga prekinuli povicima ‘Zlatko, mi te volimo’.

– Mi u Rusiji nismo igrali za sebe, igrali smo za vas, za cijelu Hrvatsku, za sve Hrvate u BiH, za sve Hrvate u dijaspori i za naše branitelje. Jer da nije bilo njih, ne bi bilo ni ove šahovnice. Nismo prvaci svijeta, ali smo viceprvaci – rekao je Dalić.

– Mi smo dali sve od sebe, ali ste i vi dali sve od sebe, dodao je Dalić uz povik: – Iznad svih, Hrvatska!

Zlatko Dalić: Iznad svih – Hrvatska! (VIDEO)

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Vijesti

Thompson je s Vatrenima! Hoće li pjevati na Trgu bana Jelačića?

Objavljeno

na

Objavio

Kako su zabilježile kamere u tv prijenosu dočeka Vatrenih,  u autobusu bez krova s Vatrenima se nalazi i popularni pjevač Marko Perković Thompson

Podsjetimo, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i najbolji igrač na svijetu – Luka Modrić osobno je nazvao Marka i rekao da je njihova želja da s njima otpjeva svoje pjesme i posebno – navijačku himnu svih Hrvata ‘Lijepa li si’…

HNS nema ništa protiv toga, no pojavile su se špekulacije da mu ‘određene silnice’ ne dozvoljavaju nastup: Govore na sastancima da će “kriva slika iz Zagreba otići u svijet”, a neki čak i da bi Thompsonov nastup bio “degutantan”… upozorio je jutros urednik i voditelj tv Bujice, Velimir Bujanec.

Hoće li MPT ipak nastupiti?

Bujanec: Urazumite se i uvrstite Thomspona u službeni protokol dočeka Vatrenih!

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori
Sponzori