Pratite nas

Komentar

Ako je Tito vratio Dalmaciju i Istru Hrvatskoj, kako to da je današnja Hrvatska manja od NDH?

Objavljeno

na

U Podcastu Velebit novinari Marko Ljubić i Marko Jurič su analizirali važnost i značaj političke preokretnice koja se nalazi u izjavi Milorada Pupovca, da su oni, koji su u Domovinskom ratu koristili pozdrav ‘Za dom spremni’, znali što on znači?

Je li proces rehabilitacije ustaštva započeo tvrdnjom Milorada Pupovca da oni koji su, u vrijeme Domovinskog uveli pozdrav ‘Za dom spremni’, znali što on znači te da su u uredima imali slike Pavelića, dizali desnice ruke u zrak i smatrali se nasljednicima ustaša?

Jesu li zaista mnogi koji su sudjelovali u Domovinskom ratu bili štovatelji ustaškog pokreta, kao što to sam Pupovac priznaje i to ne samo pripadnici HOS-a, budući su taj pozdrav, simboliku, slike ustaških junaka, Francetića, Bobana i drugih bile prisutne na mnogim razinama tadašnjeg državnog sustava, pogotovo HV-a, Ministarstva obrane, Unutarnjih poslova itd.?

Ako su, dakle, svi ti ljudi koji su iz svojih sentimenata ili političkih preferencija na taj način bili nadahnuti ustaškom idejom, jesu li oni svojim sudjelovanjem u Domovinskom ratu i prinosom pobjedi nad četničkom i velikosrpskom agresijom na Hrvatsku zapravo dali legitimitet ustaškoj ideji i rehabilitirali je?

Može li se to osporiti i taj proces rehabilitacije zaustaviti?
Što znači razlikovati ustaški pokret i ideju od rasnih ili segregacijskih zakona koji su tom pokretu i državi bili nametnuti od strane nacističkog režima?
Što je ustaški pokret?

Je li to legitmni politički pokret hrvatskog naroda nastao u vrijeme neviđenog brutalnog terora Karađorđevićevog režima i kao takav je dio hrvatske povijesti i dio legitimne borbe hrvatskog naroda za slobodu?
Zašto za vrijeme Domovinskog rata nije bilo postrojbi HV-a ili HOS-a nadahnutih partizanskim pokretom?

Ako su partizani oslobodili Hrvatsku 1945. godine, od koga se Hrvatska oslobađala 1991. godine?
Učimo li u Hrvatskoj lažnu povijest, kako bi se ona mogla ponoviti?
Što znači politička lobotomija elektro-šokovima i pretvaranje ljudi, pogotovo članova stranke u nemoćne invalide?
Kako je Plenković izveo monodramu na sjednici Vlade?
Ako je za Predsjednicu pozdrav ‘Za dom spremni’ kompromitiran i neprihvatljiv kako joj može biti prihvatljiv Domovinski rat?
Kako to da Andrej Plenković ne čuje dobro?
Što znači medijska šutnja o nastupu oca Serafina – Bojana Jovanovića u Bujici, koji je iznio niz šokantnih činjenica o pedofiliji u SPC-u, od kojih su se neki dogodili i u Hrvatskoj?
Ako je Tito vratio Dalmaciju i Istru Hrvatskoj, kako to da je današnja Hrvatska manja od NDH?

ProjektVelebit

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Glasnović: Ideologija Multikulturalizma želi samo kaos

Objavljeno

na

Objavio

Foto: Anadolija

Multikulturalizam je pretvaranje monoetničke kulture u multietničku kulturu bez kompromisa (Alternativlos). Kao jedan od projekta frankfurtske škole je multikulturalizam specifična ideologija s pogledom iz samo jedne perspektive u kojoj ne postoji drugo mišljenje.

Budući Ekofašizam, koji će kroz CO2-porez financijski pogurati Multikulturalizam, podupiru novo doseljene etničke skupine da gaje svoju kulturu pa čak ih ohrabruju u tome da stvaraju manje paralelne kulturne zajednice u postojećoj domaćoj etničkoj zajednici koja ih je prihvatila. Takvo stanje bi onda navodno bilo pozitivno za sveukupnu svjetsku zajednicu.

Multikulturalizam tvrdi da je raznovrsnost svega i svačega snaga jedne svjetske zajednice ali u realnosti je to kaos identiteta svih etničkih zajednica i ima svoje dugotrajno negativne posljedice za sve.

KROZ MASOVNU ZAMJENU STANOVNIŠTVA multikulturalizam postaje vrlo kontroverzan i mnogi političko znanstveni stručnjaci i vjerne vođe poput Afričkog Kardinala Robert Sarah koji je etnički Afrikanac, kritiziraju taj eksperiment. A i sama povijest je svjedok da su takvi socijalističko marksistički eksperimenti završili u krvavim masovnim ubojstvima.

Samo u 20 stoljeću je pobijeno preko 110 milijuna stanovnika koji su zatečeni u tim sustavima totalitarne RASE U OBLIKU KLASE. Ista ta ideološko elitna RASA U OBLIKU KLASA stvara jedan fiktivni multikulturalizam i utopijski komunitarizma na način da ga umjetno uljepšaju i pozitivno iskrive kroz medije. Multikulturalizam stvaraju na napućenom prostoru u kojemu dolazi do rascijepa prisutnih raznolikosti.

Primjerak tome su konflikti i masovne tuče u izbjegličkim prihvatilištima njemačke i drugdje, na osnovu čega se onda mora zvati specijalna policija u pomoć da bi smirili situaciju. Modus operandi je da se uz negativnu selekciju šlepa u Europu bez mjere, bez cilja i navedenog racionalnog razloga mase stranih kultura, vjere i običaja.

Uz to se novo doseljenike manipulativno ohrabruje u getoiziranju, jer novi doseljenici stvaraju svoju zajednicu u zajednici domaćeg prihvatitelja, također stvaraju svoje kulturne centre, crkve, vrtiće, udruge, trgovačke zone i nameću svoja pravili u sektorima svoje nove etničke zajednice koje postaju NO-GO zone za sve ostale kao što imamo već u Švedskoj, Engleskoj, Njemačkoj I.T.D.

– Jedina istina je da Ideologija Multikulturalizma želi samo kaos kojega upravo nove RASE U OBLIKU KLASE kontroliraju i manipuliraju jer oni će se u svim tim teškim trenucima kulturnog šoka i tranzita nalaziti u sigurnim sektorima gdje teće svima poznato med i mlijeko. Hrvatski Narode otvorite oči i očistite um, sve će vam biti jasno – da je bolje spriječiti nego liječiti, komentirao je Saborski zastupnik Željko Glasnović (NHR)

 

Szijjarto: Snage koje organiziraju migracije ponovno su u ofenzivi

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Predrag Peđa Mišić: Kad vam je već toliko stalo do zaštite manjina, provodite zakon i uhitite ratne zločince i silovatelje

Objavljeno

na

Objavio

U IME UBIJENOG GRADA

Mislio sam, vjerovao, nadao se da je to završena priča.
Osuđen kao i mnogi drugi zbog razbijene ploče s ćiriličnim natpisom na policijskoj postaji sad već davne 2014.

Grad je polako počeo disati, nakon svih nedaća, nesreća, zločina srbočetnika koje su se dogodile.
Tisuće ubijenih, silovanih i prognanih.

Ustavni sud donosi skandaloznu odluku. Znamo tko bira suce.
Ne poštujući volju građana, ne poštujući žrtvu.

Kad vam je toliko stalo do zaštite manjina, pa poštujte volju istih.
Kao pripadnik srpske nacionalne manjine ja osobno i većina mojih sunarodnjaka odričemo se svih ustavnih prava kao manjina.
Ne stavljajte nam teret koji ne želimo. Ne želim suživot, želim život.

Grad koji se u zadnjih nekoliko godina pretvorio u mjesto ugodnog življenja na čelu sa Ivanom Penavom i Marijanom Pavličekom svojim nakaradnim zakonima vraćate u 91.

Kad vam je već toliko stalo do zaštite manjina, provodite zakon i pohapsite ratne zločince i silovatelje. Pustite nas u ime Boga da živimo.

Pohapsite zločince sa Ovčare, Škabrnje……
Krijući se iza nakaradnog zakona ubijate ovaj narod po tko zna koji put.

Zatočili ste ionako ubijen grad u vaše zakone.
Ali nemojte misliti da će vam proći.
Niti jedno slovo niti jedna ploča neće biti postavljena.

Čak mislim da ste svjesni toga na ovaj način prikrivate vaše prljave rabote, pokradene milijarde kuna.
Krast možete novac. Dušu ovog napaćenog krvlju natopljenog grada nećete.

NIKADA VIŠE “GLAVU DOLE RUKE NA LEĐA”
Nama ste mladost uzeli. Mojoj Dunji i drugoj djeci nećete

 

PENAVA: Sa zebnjom gledam što će se dogoditi ako dođe do erupcije nezadovoljstva građana

 

 

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari