Connect with us

Komentar

Ako nisi mentalni komunist onda si fašist…

Published

on

Ako nisi mentalni komunist, onda si fašist, ako tvrdiš da među ljudima postoje vidljive kulturološke različitosti onda si rasista i homofob, ako su protiv tebe podignute politički konstruirane optužnice onda si zločinac, ako te sud oslobodi svih presuda onda si najveći lopov, ako si branio Domovinu onda si ratni zločinac, ako si branitelj onda smrdiš, ako si invalid domovinskog rata onda si štetočina i lažni invalid Domovinskog rata, ako si domoljub onda si nacionalist, a ako si katolik onda si klerofašist.

[ad id=”68099″]

Kad bi bio komunist, bio bi najbolji Zokijev prijatelj, bio bi najpošteniji pa makar bio i u zatvoru, bio bi poželjan i kao najveći lopina i kao najveći prevarant i lažljivac. Samo moraš biti komunist i to po mogućnosti mentalni i gdje bi ti bio kraj.

Ako koaliraš s onima koje mentalni komunisti proglase nacistima, klerofašitima, homofobima, rasistima, smrdljivim braniteljima, onda si i ti smrdljivi fašistički politički lažljivac. Politički si lažljivac i ako čitaš brojke i tvrdiš da je Zokijeva Vlada najgora u povijesti Hrvatske, lažljivac si i ako tvrdiš da je Hrvatska pred provalijom ekonomskog sloma, ako tvrdiš da se iz Hrvatske iselilo preko 100 000 mladih obrazovanih ljudi, da raste nezaposlenost, vanjski dug, deficit BDP-a onda si notorni mega lažljivac.

Zoki tako u isti koš stavlja Domoljubnu koaliciju, njihove potencijalne koalicijske partnere, sve domaće i svjetske ekonomske analitičare, sve komentatore i novinare koji ne misle kao on i čitav hrvatski narod koji je na zadnjim izborima glasovao protiv komuniste Milanovića.

Te njegove eskapade podupire i Pusička, ali ne zna se u stvari tko koga podupire od njih dvoje. Ona njega ili on nju. Najbliže smo istini ako ustvrdimo da zapravo njih oboje podupire bezočno opljačkan novac kako HEP-a-a koji je pod Pusičkinom kontrolom, tako i novac poreznih obveznika Hrvatske opljačkan u svim državnim poduzećima i agencijama s DUDIJEM na čelu kolone titinih sljedbenika i štafetonosaca.

Eto javio se i Hrelja, poslanik iz posrbljene hrvatske Istre, a Nanci Tirolka pak lažno tvrdi da nitko nije vidio HDZ-ove odgovore na MOSTOVE reformske zahtjeve. Naravno, komunisti ne lažu, ali sigurno je da ne čitaju medije koje ne plaćaju iz proračuna, gdje su mogli naći odgovore na sva pitanja, mogli su pročitati i nešta o svojoj dijagnozi ali i o proaktivnoj terapiji protiv svih kroničnih boleština POST KOMUNISTIČKOG STRESNOG POREMEĆAJA.

Kazimir Mikašek-Kazo / hrsvijet.net

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari