Connect with us

Gluposti

Aleksandar Stanković objavio ‘otvoreno pismo vlastitom sebi’ – Ti si Stankoviću kreten, a ne Novak!

Objavljeno

-

Urednik i voditelj emisije “Nedjeljom u 2” Aleksandar Stanković (51) na svom je privatnom Facebook profilu objavio ‘otvoreno pismo vlastitom sebi’.

-Dragi moj, da odmah na početku razjasnimo. Ti si Stankoviću kreten, a ne Novak! Kreten si zato što te Novak razočarao pa sad tako otužan misliš da ti je Novak nešto dužan, a nije. Novak je dužan samo sebi, Bogu i Srbiji valjda, to ne znam, nisam siguran. Kreten si jer si navijao za Novaka samo zato što govorite isti jezik. Aj navedi još jedan razlog ako možeš? Ti se kao kužiš u tenis, znaš udarce, taktiku? Identificirao si se s Novakom, jer je odavde ( i da se razumijemo, je**** te odavde), a sad kad si shvatio da on nije ti razočarao si se- započeo je Stanković.

-Što se ti imaš identificirati s Novakom? Jesu možda njegovi turniri tvoji? Njegove pare tvoje? Je l’ možda čiča Draža na rakiji tvoj, il su piramide u Bosni tvoje? Star si Stankoviću za idole i glupiranje tog tipa. Imaš svoja tri frenda i familiju i razočaravaj se u njih, a Novaka ostavi na miru! I ovo ti moram reći dragi moj i nemoj se molim te ljutiti, ali osobiti si kreten i nerviraš me zato što cijeli život pljuješ po fejsu, a drljaš kad god stigneš za malo lajkova i trenutnu slavu. Nerviram i sam sebe što ti ovo pišem, ali ne mogu si pomoći. S ljubavlju tvoj Aco Stanković.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari