Aleksandar Vučić: Karamarko mi nije čestitao, možda je to zbog taštine

3

Nakon jučerašnje pobjede koalicije “Srbija pobjeđuje”, predvođene Srpskom naprednom strankom (SNS) Aleksandra Vučića, Vučić se u svom govoru osvrnuo i na izostanak čestitke Tomislava Karamaraka kojemu je on čestitao kad je u Hrvatskoj dobio vlast.

[ad id=”93788″]

Vođa SNS-a i premijer tehničke vlade Aleksandar Vučić proglasio je poslije 22 sata izbornu pobjedu sa 50,9 posto osvojenih glasova. Na birališta je izašlo više od 53 posto birača, a Vučiću je među prvima čestitala kancelarka Angela Merkel.

Na novinarsko pitanje o tome je li mu stigla čestitka od Tomislava Karamarka, Vučić je rekao: ‘Nije mi čestitao, a možda i jest, ne znam da vam pravo kažem, ne znam ja te brojeve, ne razumijem se u te pozivne. Ja sam njima prvi čestitao, postoje ljudi kojima taština u politici ne znači ništa, a možda nekima znači, ja ću uvijek čestitati svakome tko pobijedi’, rekao je Vučić, prenosi N1.

facebook komentari

  • kršni

    Što Karamarkova čestitka njemu znači? Ništa, čestitke su samo “kurtoazno” nanizane riječi koje imaju smisla, ali ne odražavaju nikakve osječaje!

  • Agromentum

    Nek’ ti čestita Šešelj, a i ti njemu za ulazak u cirkus-parlament.

  • Sivooki

    Haaahahaha, Merkelica čestitala svojemu miljeniku, ali njemu to ništa ne znači – on čeka kao nesretni zaljubljenik….. Karamarka!