Pratite nas

Komentar

AMNEZIJA: Čajanka propalog političara Ive Josipovića na propalom portalu svog prijatelja Drage Carlosa Pilsela

Objavljeno

na

Na slabo čitanom portalu, na kojem zapravo nitko i ne piše osim njega, svog prijatelja, bivšeg ustašoida, Drage Carlosa Jove Zvonimira… Pilsela, propali političar, Ivo Josipović, komentirao je nesuđeni sastanak premijera Zorana Milanovića i predsjednice Kolinde Grabar Kitarović na Pantovčaku te je to nazvao ‘propalom čajankom.’  Još jednom se potvrdilo, nije bolest sve što boli.

Hrvatski mediji, kakvi već jesu, uglavnom retardirani, lijevi ili desni, kojih je, nažalost, puno manje, brže bolje odlučili su prenijeti nove fantazije bivšeg predsjednika, koji je očito teško obolio od amnezije, kao i većina hrvatskih političara nakon što propadnu u politici, od slične bolesti boluje, primjerice, Slavko Linić. Josipović još uvijek vjeruje da je predsjednik, a u to ne vjeruje čak ni Drago Pilsel.

Naime, nakon što je postao predsjednik države prije pet godina Ivo Josipović među prvim potezima, ako izuzmemo veleizdajnički govor u Skupštini Bosne i Hercegovine u Sarajevu, bilo mu je sazivanje parade na Pantovčaku, tako je sazvao na upoznavanje sve čelnike, svih hrvatskih parlamentarnih stranaka, prednost su, dakako, imali komunisti. Tadašnja predsjednica Vlade, naivna, neobaviještena, što je i dokazala kad je držala svijeću svom šefu Ivi Sanaderu koji joj je ispred nosa pljačkao državu, Jadranka Kosor, među prvima je pohitala na Pantovčak kako bi se poklonila novom predsjedniku svjesna da su njeni dani na Pantovčaku odbrojani. Jesu li to bile čajanke ili obžderavanja nije poznato, no, da nisu polučile nikakav rezultat nema dvojbe. Kakav je bio predsjednik tako je i izgubio izbore, unatoč lažnih anketa, unatoč potpore gotovo svih medija, jedini predsjednik koji je poražen nakon samo jednog mandata.

Dakle, Josipović nije samo zaboravio kako se izvlači vlastiti novac iz banke koja propada ili kako posluje ZAMP već je zaboravio i koga je sve primio na Pantovčaku, na čajanci, derneku, prelu…, kako god to nazvali, zaboravio je, nažalost, i zašto.  Nije problem u amneziji bivšeg predsjednika, ona je neizlječiva, problem je u hrvatskim medijima koji su kolektivno oboljeli od ove rijetke bolesti koja se ponajviše pojavljuje u Hrvatskoj, puno više nego što je to statistički u ostatku svijeta.

[ad id=”40551″]

Inače, spomenuli smo bivšeg ustašoida, odnosno bivšeg fašistu, Dragu Pilsela, recimo da je njegova suradnja s komunistima ( samozvani antifašisti, među kojima su i bivši ustašoidi, spomenuti Pilse, zatim Mesić… ) na zavidnoj razini, što dokazuje činjenica da je jedini ‘novinar’ tog portala ( autograf ) kome je bankomat bivše ministrice nekulture, Andree Zlatar Violić udijelio nekoliko desetaka tisuća kuna, upravo Ivo Josipović. Sve ostalo, više-manje,  što je objavljeno na autografu su zapravo kopirani tekstovi s nekih drugih portala, osim, naravno, dubokumnih misli samog Carlosa Pilsela.

Ivana/tinolovka-news.com

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Marin Miletić – Gađaju ‘Tuđmana’ jajima, a veličaju Tita?

Objavljeno

na

Objavio

U Zagrebu se gađa jajima spomenik prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana. Unatoč svim manama, ne možemo zanijekati nekoliko činjenica Tuđmanu: Tuđman je bio antifašist, prvi hrvatski predsjednik izabran na demokratskim izborima, Tuđman je zajedno s hrvatskim braniteljima omogućio našem društvu – slobodu.

Tito je pak došao na vlast drukanjem i eliminacijom svojih protivnika. Proglašen je trinaestim zločincem 20. stoljeća odgovornim za smrt 570 tisuća ljudi. Tito je progonio Katoličku crkvu, da nalog progona Stepinca, odobravao i dao nalog ubojstva preko 500 katoličkih svećenika i časnih sestara. Tito je odgovoran za Bleiburg, za Hudu jamu i jame Bezdane.

Za fizičko rušenje katoličkih crkvi i ubojstva na tisuće osoba bez prava na suđenje. I sada, takav Tito pojedincima, a ustvari pripadnicima radikalne ljevičarske skupine, Tito nije problem, ali zato Tuđman jest?

Pogledajte ovaj video koji je objavio Marin Miletić, a u kojem promišlja ovu problematiku.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Denis Kuljiš – ‘Možete vi k.’

Objavljeno

na

Objavio

Bio sam jučer na Z1 u emisiji s nekim gospođama koje su me gađale raznim floskulama, a ne znaju ni jedan podatak, jer im ne treba – žene se bave tihim obrtom politike u marginalnim strankama i zaista im nikakva znanja nisu potrebna. Pa sam i opet morao slušati o tome kako valja oporezovati kapital, a ne zaposlenike, i zašto poslodavci daju male plaće… komentirao je Denis Kuljiš na Facebooku.

I sad ti njima objašnjavaj natenane kako ionako nema kapitala koji bi tu nešto ulagao ili proizvodio, a plaće se daju prema potražnji na tržištu rada, a ne onoliko koliko bi ljudima bilo potrebno.

Onda opet ono o tome kako država treba ”reindustrijalizirati” zemlju, a na moje direktno pitanje što s viškom ljudi u državnom aparatu koji guši ekonomiju porezima – ne, tu se ne bi šteli mešat, ali misle da treba smanjiti broj gradova i općina, nakon pomne analize, koju će provesti čim dođu na vlast (a onda, naravno, neće, jer se ne razumiju ni u lokalnu upravu, baš kao ni u ekonomiju). Ukratko, sačuvaj nas bože amatera.

Ne smije se glasati za stranku koja nema kadrovske sposobnosti da vodi privredu i društvo, i to ne onakve profesorčiće i bankovne činovnike sitnog zuba kao Milanovićev SDP, nego ljude sa stvarnim iskustvom u upravljanju velikim sustavima.

Ne znam kako mogu do njih doći, ali ako ne mogu, onda neka se klone politike. Na temelju iskustva iz ove emisije barem sa strankom ”Možemo” zaključio sam – ”Možete vi k”, zaključio je Kuljiš.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari