Connect with us

Komentar

AMNEZIJA: Čajanka propalog političara Ive Josipovića na propalom portalu svog prijatelja Drage Carlosa Pilsela

Published

on

Na slabo čitanom portalu, na kojem zapravo nitko i ne piše osim njega, svog prijatelja, bivšeg ustašoida, Drage Carlosa Jove Zvonimira… Pilsela, propali političar, Ivo Josipović, komentirao je nesuđeni sastanak premijera Zorana Milanovića i predsjednice Kolinde Grabar Kitarović na Pantovčaku te je to nazvao ‘propalom čajankom.’  Još jednom se potvrdilo, nije bolest sve što boli.

Hrvatski mediji, kakvi već jesu, uglavnom retardirani, lijevi ili desni, kojih je, nažalost, puno manje, brže bolje odlučili su prenijeti nove fantazije bivšeg predsjednika, koji je očito teško obolio od amnezije, kao i većina hrvatskih političara nakon što propadnu u politici, od slične bolesti boluje, primjerice, Slavko Linić. Josipović još uvijek vjeruje da je predsjednik, a u to ne vjeruje čak ni Drago Pilsel.

Naime, nakon što je postao predsjednik države prije pet godina Ivo Josipović među prvim potezima, ako izuzmemo veleizdajnički govor u Skupštini Bosne i Hercegovine u Sarajevu, bilo mu je sazivanje parade na Pantovčaku, tako je sazvao na upoznavanje sve čelnike, svih hrvatskih parlamentarnih stranaka, prednost su, dakako, imali komunisti. Tadašnja predsjednica Vlade, naivna, neobaviještena, što je i dokazala kad je držala svijeću svom šefu Ivi Sanaderu koji joj je ispred nosa pljačkao državu, Jadranka Kosor, među prvima je pohitala na Pantovčak kako bi se poklonila novom predsjedniku svjesna da su njeni dani na Pantovčaku odbrojani. Jesu li to bile čajanke ili obžderavanja nije poznato, no, da nisu polučile nikakav rezultat nema dvojbe. Kakav je bio predsjednik tako je i izgubio izbore, unatoč lažnih anketa, unatoč potpore gotovo svih medija, jedini predsjednik koji je poražen nakon samo jednog mandata.

Dakle, Josipović nije samo zaboravio kako se izvlači vlastiti novac iz banke koja propada ili kako posluje ZAMP već je zaboravio i koga je sve primio na Pantovčaku, na čajanci, derneku, prelu…, kako god to nazvali, zaboravio je, nažalost, i zašto.  Nije problem u amneziji bivšeg predsjednika, ona je neizlječiva, problem je u hrvatskim medijima koji su kolektivno oboljeli od ove rijetke bolesti koja se ponajviše pojavljuje u Hrvatskoj, puno više nego što je to statistički u ostatku svijeta.

[ad id=”40551″]

Inače, spomenuli smo bivšeg ustašoida, odnosno bivšeg fašistu, Dragu Pilsela, recimo da je njegova suradnja s komunistima ( samozvani antifašisti, među kojima su i bivši ustašoidi, spomenuti Pilse, zatim Mesić… ) na zavidnoj razini, što dokazuje činjenica da je jedini ‘novinar’ tog portala ( autograf ) kome je bankomat bivše ministrice nekulture, Andree Zlatar Violić udijelio nekoliko desetaka tisuća kuna, upravo Ivo Josipović. Sve ostalo, više-manje,  što je objavljeno na autografu su zapravo kopirani tekstovi s nekih drugih portala, osim, naravno, dubokumnih misli samog Carlosa Pilsela.

Ivana/tinolovka-news.com

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari