Connect with us

Reagiranja

Ana Karamarko: Ovo je samo ružan napad na mojeg supruga u kojem me netko koristi kao sredstvo

Objavljeno

-

Supruga prvog potpredsjednika Vlade, Ana Karamarko, u svom je pisanom odgovoru definirala o kojem se vremenskom periodu radilo u slučaju suradnje s Jozom Petrovićem.

[ad id=”93788″]

Tomislav Karamarko danas je imao redovne aktivnosti u Vladi, ali na novinarska pitanja nije odgovarao.

Još jučer od povjerenstva za sukob interesa zatražio je da provjere, ispitaju i utvrde eventualno postojanje sukoba interesa. Kada će povjerenstvo o svemu odlučivati ovisi o tome kada će prikupiti potrebne podatke, očitovanja i dokumentaciju od nadležnih tijela. Supruga Tomislava Karamarka na upit Dnevnika Nove TV poslala je pisani odgovor.

“Suradnja Drimije i Peritus savjetovanja započela je 01. veljače 2012. godine i raskinuta je 31.12.2015. godine. Ta suradnja bila je obična i dostupna informacija, u skladu sa svim zakonima i običajima profesije, a kako vidite započela je i prije nego je moj suprug postao predsjednik HDZ-a”, stoji u priopćenju.

Suradnja je trajala do kraja prošle godine i okončana je prije nego je Karamarko postao prvi potpredsjednik vlade. Drugih ugovora u ovoj godini, kazala nam je Ana Karamarko nije bilo, a evo kako odgovara na naš upit misli li da je radom za MOL-ovog lobistu Petrovića ugrozila nacionalne interese.

“Nisam državni službenik, u privatnom sam sektoru i vodim samo jednu od marketinških agencija. Ugovorena suradnja ticala se poslova savjetovanja o medijima, medijskim strategijama i trendovima određenih industrija. Ništa što radimo niti za jednog klijenta nema veze ni s politikom ni s nacionalnim interesima. Ovo je samo ružan napad na mojeg supruga u kojem me netko koristi kao sredstvo. I pokušaj kompromitiranja, narušavanja ugleda i atak i na moju osobu, moju reputaciju, moj posao i najvažnije, na moje dostojanstvo”, nastavlja se u priopćenju Ane Karamarko.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari