Connect with us

Komentar

Anđelko Burilo: ‘Branitelji nikada nisu niti će napasti prvi, ali branit ćemo se uvijek!’

Objavljeno

-

“Za što smo se mi borili – da hrvatski branitelji i četnici imaju jednaka prava”, zapitao je Burilo.

Najavu subotnjeg sramotnog prosvjeda protiv branitelja  prokomentirao je i Anđelko Burilo jedan od branitelja iz Savske 66.

“Svatko ima pravo iskazati svoje nezadovoljstvo, pa tako i ta populacija, to su navodno antifašisti. Imaju pravo, to je demokracija. Branitelji sigurno neće krenuti prvi, ali ako dođe do kontakta, uzvratit ćemo. Branitelji nikada nisu niti će napasti prvi, ali branit ćemo se uvijek”, rekao je Burilo za N1.

Kolinda Grabar Kitarović je ispunila ono što je obećala, smatra Burilo i nadodaje kako vjeruje da će njihovi problemi uskoro biti riješeni.

“U zadnjih 15 godina, ako ćemo biti realni, branitelji su se prikazivali samo u ružnom svjetlu. Danas predsjednica pokazuje jedan dobar odnos, odnosno kako politika treba postupati prema hrvatskim braniteljima. Dali smo državu političarima u ruke, a što smo dobili? Ništa. Gospodarstvo je otišlo, mladi odlaze, branitelji nemaju prvenstvo zapošljavanja, kao niti njihova djeca. Pitajte ministra Matića koliko se prošle godine zaposlilo djece hrvatskih branitelja? Niti jedno”, navodi Burilo.

“U Ured predsjednika iz šatora su otišle dvije osobe. Kitarović je pokazala da poštuje branitelje i njihove obitelji. Josipović bi došao navečer u 21 sat, bez ikakve najave, a pitao je jesu li kamere otišle. Zašto? Došao je tamo, uslikao se par puta i prikazao svoju priču”, smatra branitelj.

“Za što smo se mi borili – da hrvatski branitelji i četnici imaju jednaka prava”, zapitao je Burilo.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari