Pratite nas

Komentar

Andrej Plenković: Ne namjeravam reagirati svaki dan na nove teze

Objavljeno

na

Andrej Plenković: Ne namjeravam reagirati svaki dan na nove teze

U Središnjici HDZ-a održana je sjednica Predsjedništva i Nacionalnog vijeća te stranke. 

Raspravili smo niz aktualnih tema – aktivnosti u Hrvatskom saboru, aktivnosti Vlade, međunarodnu i gospodarsku situaciju, pripreme za rezime o prvoj godini rada ove Vlade. Donijeli smo nekoliko internih odluka vezenih za funkcioniranje stranke, rekao je premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković.

Ponovio je stav HDZ-a što se tiče povjerenstva za Agrokor, a to je da se se njegovo osnivanje ne može povezivati s izborom ustavnih sudaca.

Plenković je reagirao i na izjavu ministra obrane Republike Srbije Aleksandra Vulina koji je rekao kako se u Hrvatskoj vodio građanski rat. Karakter Domovinskog rata i velikosrpske Miloševićeve agresije za Hrvatsku su neupitni. To smo rekli više puta i sa svih razina. Tu za nas nema dilema, rekao je.

O optužbama vlasnika Agrokora Ivice Todorića protiv ministrice Martine Dalić

Ne namjeravam reagirati svaki dan na nove teze i nove insinuacije. Vlada ima vrlo jasan put s dva temeljna interesa – zaštita hrvatskog gospodarstva i financijskog sustava te funkcioniranje pravne države.

O članovima istražnog povjerestva za Agrokor uopće nismo sada razgovarali. To je na našem šefu Kluba zastupnika i kolegama Saboru da razgovaraju s oporbenim klubovima, izjavio je Plenković nakon sastanka stranačkih tijela.

facebook komentari

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Predrag Peđa Mišić: Već viđen scenarij kod Pupovca sad u režiji Milakovića

Objavljeno

na

Objavio

I OPET ON TUPI

Već viđen scenarij od Pupovca sad u režiji Milakovića

Nekad sam mislio da to što priča radi da bi umanjio moć svog učitelja, međutim ne, on i dalje s 472 glasa propovjeda kao Irinej o vječnoj ugroženosti Srba, vječnom problemu.

Milakoviću koliko je Srba zaposleno, pomognuto tvojom aktivnošću.

Ne pojma ti nemaš pričaš da bi se pričalo ,zaboravih bitan detalj plaća ide,petnaestak tisuća kuna mjesečno, znaju li oni što ti dadose glas da imaš toliko

Znaju li oni da na gradskom vijeću ili ne progovoriš ni riječ, ponekad i dođeš i naravno šutiš

Tko su ti srbi o kojima pričaš i prozivaš premijera, možda jesu ugroženi, možda su im uskraćena prava ali oni Srđane žive u Srbiji.

Kakav paradoks prozivas Hrvatskog premijera da rješava prava Srba u Srbiji.

Još ovaj mandat i njima će biti jasno da si ih prevario

A što ćes onda Srđane

DUNJIN DIDA

Srđan Milaković

facebook komentari

Nastavi čitati

Komentar

Petrov o Vrdoljaku: ‘Da nije tragično, bilo bi komično’

Objavljeno

na

Objavio

Šef Mosta Božo Petrov komentirao je povratak Ivana Vrdoljaka na čelo HNS-a, kao i njegove najave 5 ključnih politika te stranke o kojima je danas govorio HNS-ovac

‘Da nije tragično, bilo bi komično. Jedina stvar koju je rekao i koja je točna je da Most noćna mora koruptivnog djelovanja. Njegove izjave su komične, no njegovo je djelovanje bilo izuzetno štetno’, kazao je Petrov, piše N1

Očekuje li da će se Vrdoljak vratiti u Vladu, upitan je.

‘Sve je moguće. Ono što je on govorio da je nemoguće, pokazalo je da je laž’, govori Petrov.

Govoreći o stanju u Mostu, odnosno o odlasku Vlahe Orepića, Petrov je ponovio da Orepiću želi sreću u političkom djelovanju te da je Most okrenut prema budućnosti. ‘O bivšima sve najbolje’, kazao je Petrov.

Na pitanje hoće li biti predsjednički kandidat – kazao je da će biti onako kako odluči Most.

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori

Podržite nas

Podržite našu novu facebook stranicu jednom sviđalicom (like). Naša izvorna stranica je uslijed neviđene cenzure na facebooku blokirana.

Komentari