Connect with us

Politika

Andrej Plenković – Neka Milanović kaže gospođi Đurđević tko je bio njegov prvi izbor

Objavljeno

on

Predsjednik Vlade RH Andrej Plenković danas obilazi Osječko-baranjsku i Vukovarsko-srijemsku županiju.

U Osijeku je sudjelovao na svečanom otvorenju osječkog Putničkog pristaništa na Dravi, a po završetku svečanosti sastao se s osječko-baranjskim županom Ivanom Anušićem.

U međuvremenu je stigla vijest da je Anušić pozitivan na koronavirus. Plenković je rekao da vjeruje kako će župan biti dobro. Rukovali se, kaže nisu, a hoće li netko trebati u samoizolaciju pitanje je za epidemiologe.

Potom je komentirao Milanovićeve objave.

“Ono što je zastrašujuće i frapantno, kada sam rekao talog društvenih mreža, vidim da to on i njegovi jataci iz Mosta ne razumiju, za mene je to mržnja koja se razvija. Milanovićeve objave su talog društvenih mreža, ono što on piše je govor mržnje. On je zacrtao metu na Pupovca.”

“Ne znam zašto je predsjednik krenuo u ovo sve. Politički je ponižen i poražen, a ako ovako nastavi bit će ponižen i u Saboru. Ovo je jedna sramota, ja pozivam Miljenića i Grbina da kažu slažu li se s crtanjem mete na predstavniku Srba u Hrvatskoj od strane predsjednika. Mislimo li se se probuditi iz ovog svega ili ćemo samo reći ‘on je takav'”, rekao je premijer.

Šok u Osijeku: Župan Anušić pozitivan na koronavirus, nalaz stigao usred sastanka s premijerom

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari