Connect with us

Komentar

Andrej Plenković: Nisam primijetio masovno nezadovoljstvo u HDZ-u zbog Hasanbegovića

Objavljeno

on

Predsjednik hrvatske Vlade i HDZ-a Andrej Plenković izjavio je kako nije primijetio masovno nezadovoljstvo u HDZ-u time što Zlatko Hasanbegović nije ponovno imenovan ministrom kulture, istaknuvši kako Hasanbegović kao saborski zastupnik ima svoj politički prostor za djelovanje.

Vrlo sam jasno rekao da je na mandataru da izabere ministre. Kolega Hasanbegović je izabrani zastupnik u Hrvatskom saboru, ostvario je respektabilan rezultat, ima svoj politički prostor za djelovanje i ja u biti ne vidim nikakav problem, odgovorio je Plenković na pitanje novinara nakon prvog dana summita EU-a u Bruxellesu.

Komentirao je i svoj izbor HDZ-ovca Gorana Marića kao ministra bez portfelja zaduženog za koordinaciju državnih ureda, agencija i fondova.

Gospodin Marić je ministar u Vladi, zadužen za koordinaciju rada središnjih državnih ureda i agencija. Jedna od tih agencija primjerice je DUUDI, što je bitno za imovinu u Hrvatskoj. Želimo najprije snimiti stanje kako bi na kvalitetniji način nego do sada koordinirali rad tih ureda i agencija i nakon toga ćemo razmotriti dodatne opcije, rekao je Plenković.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR