Andrej Plenković: Vidjet ćemo, zasad sam zadovoljan, odradili smo sjajnu kampanju

7

HDZ ove godine rezultate izbora čeka u stranačkim prostorijama na Trgu žrtava fašizma.

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković spustio se iz svoga ureda pozdraviti okupljene članove i novinare. Nije do kraja htio komentirati izlazne ankete. U stožeru HDZ-a vlada pobjednička atmosfera.

“Vidjet ćemo, zasad sam zadovoljan, došao sam vas samo pozdraviti, odradili smo sjajnu kampanju, mi smo happy”, rekao je kratko Plenković.

Milijan Brkić potvrdio je da će biti saborski zastupnik i neće svoj mandat nikome predati ako osvoji dovoljan broj preferencijalnih glasova. “Odlični su nam rezultati, puno bolji nego prošle godine. HDZ je pokazao svoju snagu da je najjača snaga, da ima najviše mandata da će preuzeti vođenje države, a predsjednik Vlade bit će Andrej Plenković”, rekao je Milijan Brkić. “HDZ će voditi glavnu ulogu i neće se dati ucjenjivati”, dodao je Brkić.

facebook komentari

 • Maks
 • goranka

  Čuj, dobro zvuči, ali zašto misliš?

 • Sivooki

  Ne mislim, Maksi…

 • Maks

  Izgubio izbore kao prvo, drugo kreatorima hrvatske politike nije vise potreban. On je nebitan, najvaznije je da Petrov neuspije ponovo ucjenjivati .
  .

 • Maks

  Odose on i Beljak, da li ce Picula ili neki drugi biti bolji ne znam!

 • Sivooki

  Beljak se pravi pobjednikom, koliko čujem.

 • Maks

  Kad je Plenkovic preuzeo pisao sam da ce HDZ pobjediti jednostavno su preuzeli neke druge glasove , pisao sam i da Milanovic nije problem – nepotreban i otpisan. Pravi problem je Cuprija, Petrov nastavak spasavanja ovakva MUPa pravosudja i represivnog aparata. Svoj uspjeh most moze zahvaliti samo Zeljki Markic. Lukavom podrskom četvorici mostovih kandidata za koje nisu bili sigurni da prolaze (za Orepica i Petrova bila sigurna) lukavo ih stavljajuci na listu s narodnim favoritima Glasnovicem, Brunom Esih, Hasanbegovicem digla im je reijting i mostu osigurala 1,5 – 2% ili barem 4-5 mandata. Sad su toboze protiv velike koalicije a upravo je oni zazivaju ves tri godine , masonski, popovski, neprimjetno. Trubljenje o lustraciji sad kad je neprovediva samo nam treba odvratiti paznju od stvarnog cilja, dok je vodio Karamarko nisu trubili nego rusili njega. Onako od mene- Bolje i velika koalicija nacionalnih interesa nego sa ovakvim mostom .