Angela Merkel brani svoju migracijsku politiku

5

Njemačka kancelarka Angela Merkel branila je svoju migracijsku politiku u velikom televizijskom intervjuu u nedjelju uoči ljetne stanke i još jednom odbacila gornju granicu broja izbjeglica te je deset tjedana do parlamentarnih izbora rekla da kani voditi zemlju još četiri godine odbacivši kritike čelnika socijaldemokrata.

facebook komentari

 • damirphr

  vratite se gospodjo Europi i europskim vrijednostima – prestanite surovati sa rusima na ustrb svojih susjeda – prestanite destabilizirati demokratski izabrane vlade u europi vase partnere i saveznike – mogao bih ovako nabrajati…

 • kršni

  Frau Merkel rođena je u bivšoj istočnoj Dojčland, pa je na istoj liniji kao ni naši antife, otprilike…čudnovati kljunaš…

 • Maks

  Istočni Dojčland je puno vise nacionalan nego zapadni tamo je najjaci i NDP, nisu svi crveni. S ovim ne kazem da je Merkel nacionalistkinja ali sigurno nije crvena ili antifa koja joj podvaljuje komunizam, jedini dokaz koji imaju je plava pionirska kapica s petokrakom kakvu smo morali nositi i mi u bivsos drzavi. Merkel je te stvari pokusala podmetnuti antifa prije 10 – 15 godina, brzo raskrinkani – zadnju godinu to AFD izvukao ponovo iz septike na povrsinu, sad su si prepolovili reiting. Nasi vrli desnicari povjerovali u to – jedan je i prof. Sunic:)))

 • kršni

  A onda dobro! Ne znam više što misliti u ovoj gunguli s njom, s našim susjedima. Da mi je znati što je naš narod skrivio!

 • Maks

  Taj narod nista nije skrivio, fakenews je nesto internacionalno – NWO, oni su odavno kod nas skupa sa udbom pokusavaju vladati, isti napadaju i Kolindu upravo probaju improvizirati njen rat s vladom, isti autori koji su do nedavno blatili Karamarka.