Pratite nas

Reagiranja

Anketne kuće Ipsos i Promocija plus zasute telefonskim pozivima blokiranih!

Objavljeno

na

Blokirani: Ljudi, zasuli ste anketne kuće pozivima; Rekli su nam da se strpimo dok izvrte plaćene ankete; Sad ih zovite još više, evo brojeva

Miriam Kervatin opisala je što se dogodilo danas, početkom kampanje:

ANKETNE KUĆE IPSOS I PROMOCIJA PLUS ZASUTE TELEFONSKIM POZIVIMA BLOKIRANIH!

Iz IPSOS-a i Promocije Plus nam javljaju da su zasuti telefonskim pozivima Blokiranih koji hoće da u anketi mogu dati glas za Blokirani-Deblokirajmo Hrvatsku.

Blokirani su se pobunili s obzirom na to da im anketari u anketama ne nude njihovu listu.

IPSOS i Promocija Plus su naime dvije najveće reklamne kuće koje provode istraživanja htijenja birača na izborima.

S obzirom na to da u naručenim anketama nisu nudili njihovu listu, Blokirani su se pobunili i samoinicijativno počeli nazivati agencije telefonom i tražiti da se u ankete uvrsti njihova lista Blokirani-Deblokirajmo Hrvatsku!

Danas su nas ( u Udrugu) čak zvali iz reklamne agencije i rekli da će staviti i listu Blokirani ali tek drugi mjesec jer da moraju prvo “potrošiti” naručene i plaćene ankete,a mi neka čekamo. Hm…

Kasnije su nas opet nazvali i rekli da su danas preplavljeni upitima Blokiranih, koji ih nazivaju telefonom i šalju e mail i svi hoće svoje demokratsko pravo, jednakost na izborima :”Stavite našu listu, listu Blokirani u anketu!”

Bravo ljudi!

To je demokracija. Neka se čuje vaš glas!

Nećemo da u anketama budu samo oni koji sebi anketu plate! To je varanje birača!

Blokirani više ne žele biti u medijskoj blokadi!

Neće u anketama biti samo bogati, oni koji sebi anketu mogu naručit i rezultat platiti!

Svi znamo da se tako, na suptilan način, svi ostali izbace iz izborne utrke jer anketari stvaraju dojam da za nas ne postoji interes!

E , postoji! I to velik!

Blokirani nastavite aktivno braniti svoj interes. Zovite. Tražite.

Borite se za Deblokirane ankete. Za Deblokirane izbore.

Ovo je naša zemlja!

Mi smo najveća “manjina” u Hrvatskoj!

Blokirani konačno imaju svoje predstavnike na listi Blokirani-Deblokirajmo Hrvatsku i žele svojoj listi dati svoj glas.

Zovite sve dok se ne vidite u anketi :
Promocija plus (anketa Cromodemoskop)
+385 1 6310 404
IPSOS plus: + 385 1 600 8900

BLOKIRANI-DEBLOKIRAJMO HRVATSKU

ZAPAMTITE : Demokracija je u Hrvatskoj jaka, samo toliko koliko ova lista bude imala postotak glasova!

hrvatska-danas.com

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Reagiranja

Lili Benčik: Otvoreno pismo Predsjednici Kolindi Grabar Kitarović

Objavljeno

na

Objavio

Pogrešno gđo Predsjednice, iako su bili Hrvati, oni su se borili za federativnu Jugoslaviju, a ne slobodnu Hrvatsku

Poštovana g. Predsjednice!

Dovoljno je pogledati sadržaj i ciljeve dokumenata ZAVNOH-a, AVNOJ-a, pa da se vidi da su se partizani borili za obnovu Jugoslavije, za federativnu Jugoslaviju. Nigdje nisu u svom programu imali samostalnu Hrvatsku.

Snagom medija koji su pod njihovim nadzorom i  snagom vlasti agresivno namećete  izjednačavanje NOB-a i Domovinskog rata, tvrdeći da je moderna hrvatska država nastala na antifašizmu. Nemoguća  je to teza, jer ponavljam, titovi partizani, pa bili oni i Hrvati nisu se borili za Hrvatsku, nego za Jugoslaviju ” Slobodnu Hrvatsku u novoj federativnoj Jugoslaviji”

Kada se usporede ciljevi NOB-a i ciljevi Domovinskog rata vidi se da je Domovinski rat ustvari bio  borba protiv tekovina NOB-a , jer je JNA nastojala sačuvati granice Jugoslavije( ( to joj je bila zadaća), a Srbija je u agresiji na Hrvatsku vidjela priliku da uz pomoć JNA ostvari svoj mit o Velikoj Srbiji.

“Hrvatski partizani nisu se borili za samostalnu i nezavisnu hrvatsku državu, već za federalnu… Dovoljno je pogledati programske i zakonske dokumente iz onog vremena (AVNOJ, ZAVNOH i slično). Iz njih je vidljivo da su se partizani borili za obnovu Jugoslavije…  ali ne rojalističku( četničku) , nego federativnu… poslijeratno uređenje ipak je bilo manje zlo no što bi bilo po četničkom programu“. Prema tome, antifašisti nisu zaslužni za hrvatsku  samostalnost, nego upravo suprotno, a gori od njihovog bio je tek „četnički program“. Nisu stvorili niti su u svom programu imali samostalnu Hrvatsku, već  Jugoslaviju.

Gđo Predsjednice moderna hrvatska država nastala je odbacivanjem komunističkog sustava, pobjedom agresora Srbije i JNA i  uspostavom samostalne, nezavisne , suverene i demokratske države! Nastala je nasuprot  tekovina NOB-a! Hrvatski branitelji borili su se protiv tekovina NOB-a!

Borili su se upravo protiv komunista, koji nisu bili antifašisti, koji su se preobukli u antifašiste. Upravo ti preobučeni antifašisti su izžviždali Predsjednika dr. Franju Tuđmana 1991.godine, kao i vas u Pazinu  na spomen mons. Bože Milanovića, jer su baš oni pobili sve stvarne istarske rodoljube-narodnjake, kršćanske antifašiste, koji su uspjeli preživjeti talijanski fašizam, ali nisu preživjeli komunistički antifašizam.

Među njima najistaknutiji je otac od našeg biskupa u miru Ivana Milovana , Antun Milovan, kojega su pripadnici OZNE uhitili 22.ožujka 1945. kada je za kuhinjskim stolo, pisao pismo sinu Miroslavu ( sva tri sina su mu svećenici Miroslav preminuo 2004,  Vjekoslav preminuo 2015 i Ivan). Toliko im se žurilo da su pisma ostala kao dokaz na kuhinjskom stolu i odveli ga u nepoznato, mučili. ubili i bacili u nepoznatu fojbu.
Ti i takvi antifašisti pobili su cvijet istarskog hrvatskog rodoljublja, istinske antifašiste, istarske narodnjake. Antun Milovan bio je učen čovjek, narodnjak, antifašist i dosljedan vjernik, koji je volio svoju obitelj, svoj narod i svoju Katoličku crkvu. I upravo zbog tih svojih kvaliteta nije dočekao slobodnu Hrvatsku odlukom i nasiljem onih koji se za takvu domovinu nisu borili, a to su ti komunisti tzv. antifašisti, koji i danas ne priznaju Hrvatsku državu, jer su se borili za Jugoslaviju.

Stoga uzdizati takve antifašiste i davati im zasluge koje im ne pripadaju je povijesna krivotvorina i ponižavanje opet i iznova njihovih žrtava, istinskih , pravih antifašista istarskih Hrvata-narodnjaka!

Sa poštovanjem Lili Benčik, Pula

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Reagiranja

Šajeta prozvao Škoru: Među nama kompozitorima ima i onih koju Hrvatsku vole iskreno

Objavljeno

na

Objavio

Šajeta: Znate li one strane tvrtke koje utjeruju dugove našim građanima? E pa Škoro se svojedobno gorljivo zalagao da i ZAMP svoje dužnike proda jednoj takvoj.

Popularni istarski kantautor Šajeta na svom Twitter profilu prokomentirao je predsjedničku kandidaturu svog estradnog kolege Miroslava Škore, objavljujući crticu iz života poslovno-estradnog svijeta.

Sudeći po sadržaju objave, Škoro na Šajetin glas ne treba računati.

– Znate li one STRANE tvrtke koje utjeruju dugove našim građanima, koje otkupljuju od banaka i sličnih? E pa Škoro se svojedobno gorljivo zalagao da i ZAMP svoje dužnike proda jednoj takvoj! Na sreću nije prošlo, jer među nama kompozitorima ima i onih koju Hrvatsku vole iskreno, napisao je na svom profilu Dražen Turina Šajeta, prenosi Novi list.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari