Connect with us

Reagiranja

Ante Čačić: Mi smo pobijedili huligane, ni Orepići ni Ostojići

Objavljeno

-

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije u Deauvilleu je održao konferenciju za novinare, nakon jučerašnjeg poraza protiv Portugala, kojim je Hrvatska ispala iz daljnjeg natjecanja na Europskom prvenstvu u Francuskoj, prenosi N1.

[ad id=”93788″]

 “Nešto sam uspio odspavati. Naravno da nakon takve jedne utakmice san baš i ne ide na oči. Danas je novi dan, žalovanje će brzo proći, Rusija je blizu, tako to gledam”, kazao je Čačić, dodavši da utakmicu ne doživljava kao poraz, jer je reprezentacija dala sve od sebe i nije izgubila nijednu utakmicu u regularnom tijeku. “Portugal nije dobio nijednu, a ide dalje. To je tako u sportu, s tim treba živjeti”, kazao je Čačić.

“Ako sam poslije Španjolske bio doktor, onda sam sad emeritus. Reprezentacija Portugala je imala u 3 utakmice prosjek golova 25, a protiv Hrvatske su uputili 5 udaraca prema golu. Kad je zadnji put Ronaldo šutnuo prema protivničkom golu? I vi meni govorite o taktičkim postavkama”, kazao je Čačić, dodavši da je Hrvatska potpuno neutralizirala Portugal.

“Nije li momčad imala pod kontrolom cijelu utakmicu? Nije li imala pod kontrolom sve njihove igrače, uključujući i najboljeg napadača na svijetu? Jako sam ponosan na to kako je momčad odigrala jučerašnju utakmicu”, kazao je Čačić. Napao je novinare da su podrivali atmosferu i jedinstvo u HNS-u i među navijačima. “Mi smo pobijedili huligane, ni Orepići ni Ostojići”, kazao je Čačić.

“Doći ću savjesti i ponudit ću svoj ugovor na razmatranje”, kazao je Čačić. “Danas će ići kući ili Španjolska ili Italija, pa što sad”, kazao je Čačić.

“Nikad Luka Modrić nije bio bolji nego sada, ni Rakitić ni Perišić, ni Ćorluka”, kazao je Čačić, dodavši da će se reprezentacija s ponosom vratiti kući, jer su dično branili boje svoje zemlje. “Kraj je jednom morao doći, ili u polufinalu ili u finalu. Da smo dobili Europsko prvenstvo, vi biste rekli da ćete me vidjeti u Rusiji”, kazao je Čačić novinarima.

“Nećete navesti tugu na moje oči”, dodao je.

“Darijo Srna neće se oprostiti od reprezentacije, ako ja budem izbornik”, kazao je Čačić.

“Hrvatska ima drugih problema sa sportom u svojoj zemlji, a pogotovo u nogometu”, kazao je Čačić. “Ovo je bila Hrvatska u pravom smislu riječi. Pokazali smo jedinstvo”, kazao je izbornik.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement

Komentari