Connect with us

Politika

Ante Đapić: Krajnji je trenutak sve i svakoga nazvati pravim imenom i prestati varati hrvatski narod

Objavljeno

-

Poštovani prijatelji, želim vas obavijestiti da ću o ovim pitanjima, ali i o čitavom nizu političkih problema u Hrvatskoj u ponedjeljak navečer, 13.12. u 20 sati razgovarati u Budnici s urednikom i voditeljem Markom Ljubićem.

Iznijet ću svoja, mnogima od vas jako poznata, stajališta o rješenjima ključnih državnih pitanja, osvrnut ću se bez rukavica na slabosti nacionalne i kršćanske Hrvatske, počevši od HDZ-a, do današnje bezidejne i vrlo destruktivne lažne desne alternative, od MOST-a, Suverenista do DP, te samoslatnih egzibicionista kao Karolina Vidović Krišto.

Vrijeme je prestati čuditi se nad događajima kao što su austrijske intervencije, srpske podvale, kao što je stalna kriminalizacija države i naroda Jasenovcom, Srbom, lešinarenjem srpskim žrtvama, nesretnom Aleksandrom Zec.

Emisiju možete pogledati na programima Osječke TV, Mreže TV Zagreb, Dalmacije TV, Diadora TV Zadar, RTV Herceg Bosne Mostar, SBTV, Varaždinske TV i TV NOVA Pula.

Krajnji je trenutak sve i svakoga nazvati pravim imenom i prestati varati hrvatski narod dok nam koncentrirane političko-civilne snage u zemlji rade o glavi. Više nego ikada osjećam to svojom ljudskom i političkom obvezom, komentirao je Ante Đapić na facebooku

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari