Connect with us

Komentar

Ante Đapić: Pesimizmu i malodušju nema mjesta u životu naše nacije!

Objavljeno

-

Foto: Hina

HRVATSKA slavi danas trideset godina međunarodnog priznanja! Na današnji dan prije tri desetljeća, okrunjeni su višegeneracijski napori i žrtve hrvatskog naroda u borbi za svoj identitet, slobodu, državnost!

U vremenu teških trenutaka za naš narod, iznimnih fizičkih i materijalnih gubitaka u ratu koji smo spremno prihvatili na putu svoje slobode, međunarodno priznanje bio je prijelomni trenutak u životu našeg naroda koji nam je dao vjeru u sebe i spremnost za završetak povijesnog mega projekta, obnove i zaštite svoje Domovine!

Taj dio mega projekta završio je veličanstvenom Olujom koja je zauvijek potvrdila postojanje našeg naroda na međunarodnoj karti naroda! Sve današnje poteškoće, anomalije u društvu ne mogu dovesti u pitanje monumentalnost i vrijednost ostvarivanja obnove i obrane hrvatske države!

Naprotiv! Sve žrtve i napori koje smo kao narod ugradili u današnju slobodu, obvezuju nas na nastavak borbe za Hrvatsku koju su sanjali naši najbolji sinovi i kćeri dajući svoj život za taj cilj! Pesimizmu i malodušju nema mjesta u životu naše nacije!

Mjesta ima samo za odgovornos, spremnost i ljubav prema Domovini! Neka nam je sretan današnji dan, komentirao je Ante Đapić na facebooku.

Hrvatska obilježava 30. obljetnicu međunarodnog priznanja

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari