Connect with us

Komentar

Ante Đapić: Uskoro očekujem da PRH zapjeva i ČAVOGLAVE

Objavljeno

-

Foto: Hina

Vidim kako je PRH Zoran Milanović na proslavi obljetnice 4.gardijske brigade zapjevao stihove popularne Thompsonove himnične pjesme “Lijepa li si”, ne želeći vjerojatno iskakati iz sklada i ritma nazočnih veterana četvrte brigade, a naravno niti zaostajati za premijerom Plenkovićem!

Kad sam to vidio, bio sam duboko “dirnut” metarmofozom gospodina Milanovića! Prisjetih se jednog našeg sučeljavanja( mislim na NOVOJ TV) dalekih godina dok je gospodin Milanović kao mlada zvijezda SDPa krčio put ka vrhuncima hrvatske politike!

Najviše smo se “pofajtali” upravo oko Thompsona i njegovih pjesama! Dok sam ja žestoko branio sadržaj, poruke i karakter Markovog opusa, Zoran Milanović je jednako kategorično s neskrivenim prijezirom napadao te pjesme, a time i autora!

Kad sam vidio scenu sa Klisa bijaše mi drago da je Zoran Milanović došao na moje pozicije, barem kada je riječ o Thompsonu!

Uskoro očekujem da PRH zapjeva i ČAVOGLAVE i promijeni stav o ploči HOSa iz Jasenovca i pozdravu ZDS! O TEMPORA, O MORES!

Ante Đapić/facebook

‘Kremljenko s Pantovčaka’ – štetočina ili domoljub?

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari