Connect with us

Politika

Ante Franić: Ostavka splitskog gradonačelnika Puljka jedino rješenje

Objavljeno

-

Foto: Hina

Nezavisni gradski vijećnik u Splitu Ante Franić u četvrtak navečer ocijenio je kako je problem u splitskoj aktualnoj vlasti tako dubok da bi ostavka gradonačelnika Ivice Puljka bila jedino rješenje.

“Jučer sam smatrao da bi ostavka zamjenika Bojana Ivoševića riješila teror vlasti u Splitu, a kako obično biva, riba uvijek smrdi od glave, tako da je problem puno dublji i jedino rješenje je ostavka gradonačelnika Puljka i tragikomične gradske vlasti”, istaknuo je Franić u svojem priopćenju.

Po Franićevim riječima, svi građani Splita trenutno su u avionu koji “leti u sigurnu smrt s pomahnitalim pilotom Bojanom Ivoševićem dok stjuard Ivica Puljak uvjerava da je sve u redu”.

“Puna su im usta borbe za ljudska prava, ženska prava, prava nacionalnih manjina i sva ostala prava, al’ to za aktualnu splitsku vlast u sastavu: Most, Centar,(ne)Pametno i torbaru Branku Ramljak (i ova će podrška Tommyju nešto donijeti) uvijek je bio i ostaje ‘crazy talk’!”, smatra Franić.

Dodao je kako je ljudima dosta ovakvih licemjernih politika, sve nude, govore ono što svi žele čuti, a u stvarnosti su isprazni, nesposobni, lažljivi i puni sitnih malih interesa.

Zbog teksta koji je u utorak objavila “Slobodna Dalmacija” o posađenom stablu u Park-šumi Marjanu nakon 30-ak godina, zamjenik Ivošević verbalno je napao urednicu Gradske rubrike Nikolinu Lulić zaprijetivši da će im se “napiti krvi”.

Gradonačelnik Puljak rekao je u četvrtak kako smatra da je Ivošević pogriješio. Najavio je kako se Ivošević povlači iz javnog života na neko vrijeme, a to će vrijeme potrošiti na podizanje komunikacijskog standarda.

Nakon splitske policije, slučaj prijetnje preuzelo je i Općinsko državno odvjetništvo. (Hina)

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari