Connect with us

Hrvatska

Ante Sanader u Ludbregu: Hrvati su bili sposobni pobijediti u težim i neizvjesnijim okolnostima

Published

on

Izaslanik predsjednika Sabora, saborski zastupnik Ante Sanader rekao je u nedjelju u ludbreškom svetištu Predragocjene Krvi Kristove da je odgovornost političara atmosferu beznađa koja se stvara u hrvatskom društvu, pretvoriti u atmosferu perspektive jer su Hrvati bili sposobni pobijediti u težim i neizvjesnijim okolnostima.

Ante Sanader, saborski zastupnik i politički tajnik HDZ-a, kao izaslanik predsjednika Hrvatskog sabora Gorana Jandrokovića, bio je na središnjem misnom slavlju “Dana ludbreške Svete nedjelje”, a u izjavi novinarima poručio je da svi oni koji se bave javnim poslom moraju prije svega biti odgovorni.

Uloga državnika i političara je izvršavati i poštivati želje naroda kojem se služi. Služenje narodu, a ne oholost i bahatost, arogancija, moraju biti osobine pravih narodnih predstavnika, rekao je.

“Za realizaciju toga itekako nam je potrebna molitva i zagovor našoj nebeskoj zaštitnici, zato smo smo danas ovdje da bi zajedno i pojedinačno uputili svoje molitve Predragocjenoj Krvi Kristovoj”, poručio je Ante Sanader iz ludbreškog svetišta.

Naglasio je i kako je odgovornost osoba u javnom život atmosferu beznađa koja se ‘stvara u našem društvu, pretvoriti u atmosferu perspektive, unatoč svim donositeljima loših vijesti’.

“Naš narod bio je sposoban pobijediti u težim i neizvjesnijim okolnostima od ovih”, dodao je saborski izaslanik Ante Sanader.

Podsjetio je koliko je Crkva i vjera u prošlosti bila važna za opstanak hrvatskog naroda, i poručio da je vjera i molitva danas važna za zajedništvo hrvatskog naroda, za očuvanje naših tradicionalnih vrijednosti te za međusobno poštivanje i uvažavanje. (Hina)

 

Mons. Hranić u Ludbregu: Poniznost nije dobrodošla kategorija, vrlo često je ismijana

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari