Connect with us

Najave

Anto Đapić u Budnici

Objavljeno

-

Je li aktualna globalna kriza i njeni udari na Hrvatsku prilika za rasvjetljavanje i raščišavanje hrvatskih državnih, društvenih i političkih slabosti, pogledajte u Budnici, u četvrtak 25.ožujka u 20 sati na Osječkoj i partnerskim televizijama, Mreži, Dalmaciji, Diadori i SBTV u razgovoru Ante Đapića i Marka Ljubića.

Nitko u Hrvatskoj nije tako konzistentno tjekom zadnje dvije godine javno iznosio kritike i rješenja najtežih državnih prijepora i slabosti kao Đapić, a mnogi ozbiljni ljudi se slažu da je njegov politički program na predsjedničkim izborima s izvorištem u Vukovarskim tezama najbolje državno-političko rješenje u hrvatskoj politici.

Zašto Đapić tako oštro reagira na pojam političkog srpstva, na prijetvornost i podvale SPC-a, kako se stvarala podvala Porfirije u hrvatskoj javnosti, zašto takve oštre reakcije prema intervencijama stranih veleposlanika, posebno američkog i izraelskog, zašto je tako nezadovoljan razvojem suverenističke i pravaške političke opcije, što zamjera Plenkoviću i HDZ-u, kako zaštititi Zakon o civilnim žrtvama od srpskih prijepornih ambicija?

Kako od HRT-a konačno učiniti nacionalnu televiziju, o potresu koji je izazvao Mamić i čitavom nizu aktualnih pitanja Đapić već poslovnično neće zamuckivati i šutjeti.

Budnicu s Antom Đapićem neće propustiti ni oni koji ga vole, a još više oni koji ga ne vole, prvi jer vole čuti britke stavove, drugi iz straha suočavanja sa žestokim kritikama. Ljuta trava, na ljutu ranu, rame uz rame s političkom zrelošću. Budnica.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement

Komentari

Oglas