Connect with us

Reagiranja

Anto Đapić: Gradonačelniče Tomašević, sramite se!

Objavljeno

-

Dakle, za danas je najavljena sjednica vijeća mjesnog odbora dr. Ante Starčević u Zagrebu, inače dio grada na Trešnjevci.

Točka dnevnog reda kojim će se ukinuti ime Oca Domovine na prvom je mjestu kao glavna točka današnje sjednice! No dobro, ništa to nije neočekivano od gradonačelnika Tomaševića, Benčićke i ostale kamarile koja je zasjela u gradsku upravu i skupštinu grada!

Otac Domovine ne će ništa izgubiti na svojoj veličini u srcima njegovih štovatelja u Zagrebu, ali ova bijedna mrlja pada na obraz svih onh koji su ustoličili ovu vlast u Zagrebu kojoj je glavni domet u funkcionalnom smislu vođenja glavnog grada Hrvatske kontrola vrećica sa smećem!

Izbori za gradsku upravu grada Zagreba nisu obični komunalni izbori, to su uvijek par exellance i ideološki izbori i to se na ovom primjeru i vidi! Danas je na redu dr. Ante Starčević, a sutra već ulice i trgovi koji nose ime dr. Franje Tuđmana, a naravno i promjene naziva ulica koje u Zagrebu nose imena hrvatskih poginulih branitelja!

Da, to nas u Zagrebu čeka, a odgovornost je na svima onima koji su se ponijeli diletantski na prošlim izborima u Zagrebu!

Bez imalo zadrške mogu kazati da je ovaj politički nasrtaj na temeljnu hrvatsku simboliku sramota bez presedana! Gradonačelniče Tomašević, sramite se! Vaš otac navodno je bio pravaš! Ne vjerujem!

Anto Đapić

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari