Connect with us

Komentar

Anto Đapić: Ovo je izvrsna vijest!

Objavljeno

-

Foto: Hina

Jučer je još jednom u šumi Brezovica, ili kako se već zove, održan skup kojim se kao slavi “dan antifašizma” u Hrvatskoj!

Pustimo sada po strani povijesne argumentacije i činjenice što se uistinu tada dogodilo, o tome je jučer i danas dosta napisano!

Ono o čemu bih rekao nekoliko riječi je slijedeće: kao prvo vidljivo je da je u šumi sve manje nazočnih, a mlađih ljudi gotovo uopće nema! To je izvrsna vijest!

Ono što nije dobro jest činjenica da je hrvatska vlada pokrovitelj tog događaja, a posebno ističem činjenicu da su na jučerašnjom skupu u šumi tek vrlo stidljivo spomenuti poslijeratni komunistički”antifašistički” zločini nad hrvatskim narodom, kako u govoru predsjednika Milanovića, tako i u govoru izaslanika predsjednika Vlade!

Prošle godine predsjednik hrvatske vlade, Andrej Plenković imao je za hrvatske političke prilike vrlo dobar, hrabar govor i zato dobio od prošlogodišnje publike zvižduke jer oni predstavljaju negaciju onoga što je HDZ Franje Tuđmana stvorio, a to je slobodna Hrvatska nasuprot tvorevini koju su stvarali oni i ovi iz šume!

Jučerašnji događaj pokazuje svu besmislenost toga da hrvatska vlada bude pokrovitelj takovog događaja na kojemu se kontinuirano ponavljaju laži o hrvatskom narodu!

Spomenemo li ovome i Tomašević tulum u Zagrebu istog karaktera onda je obveza upozoriti HDZ da ovakovom politikom tolerancije ili čak odobravanja poruka koji stižu za ovih mjesta radi u korist vlastite štete ili još što je puno gore, šteti istini o hrvatskom narodu, a pred nama tek predstoji “slavlje” u Srbu 27.07. gdje se “slaviti” pokolj nad hrvatskim hodočastnicima na blagdan sv. Ane prije 81 godinu!

Očekujemo ozbiljnije reakcije hrvatske vlade, inače mora uslijediti kontrareakcija! Sapienti sat, komentirao je Anto Đapić.

Antifašistički tulum u Zagrebu: Došli Mesić, Josipović, Budimir Lončar…

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas