Connect with us

Komentar

Anto Đapić – Sinoć smo vidjeli jasnu razliku između SDP-a i HDZ-a

Objavljeno

on

O sinoćnjom sučeljavanju Plenkovića i Bernardića već je puno rečeno i komentirano, ali jedan jasan, rezolutan stav Bernardića zaslužuje poseban osvrt jer on pokazuje svu opasnost koja se nadvija nad Hrvatskom, piše Anto Đapić, predsjednik stranke DESNO na Facebooku:

Izjava mladog šefa Partije da između Tita i Tuđmana bira Tita i da bi apsolutno zabranio pozdrav Za dom spremni čak i iz grba HOSa jasno govore što bi SDP radio kada bi dobio izbore! Vratio Hrvatsku 20 godina unatrag, teško podijelio i apsolutno destabilizirao! Bernardić je oko konkretnih, upravljačkih pitanja kao mogući premijer bio potpuno izgubljen, ali oko ideoloških pitanja jasan i rezolutan!

Detuđmanizacija Hrvatske i obračun sa Domovinskim ratom preko HOSa, trajno držeći Hrvatsku u paradigmi komunističke, jugoslavenske svijesti! To je nastavak politike napuštanja Hrvatskog sabora prilikom izglasavanja Ustavne odluke lo nezavisnosti Republike Hrvatske, čime je SDP izravno iskazao otvoreni prijezir prema plebiscitarno izraženoj volji hrvatskog naroda na referendumu o samostalnosti!

SDP je predao, nezakonito, oružje Teritorijalne obrane JNA i razoružao hrvatski narod uoči samog rata sa Srbijom! SDP je tijekom cijelog oslobodilačkog rata izravno o organski, kadrovski i materijalno poticaoformiranje i razvoj danas najmilitantnijih tzv. civilnih udruga koji su se ponašali izrazito neprijateljski prema hrvatskoj državi!

Mogao bih napisati knjigu o djelovanju SDP kao argumentaciju politike kontinuiteta izraženu u izjavi Bernardića, ali možda samo spomenuti za ovu prigodu “lex Perković”, milijarde kuna jamstava za Uljanik koja su došla na naplatu ovoj Vladi, parafiranje sporazuma sa Drnovšekom koje nas i danas opterećuje, koncept predstečajnih nagodbi, po kojemu je od zakonskog progona i šteta od više milijardi kuna amnestiran čitav niz poslovnih krugova bliskih SDP-u, nastavljena je medijska i pravosudna kriminalizacija branitelja, nastavljena je histerična kampanja protiv Crkve i hrvatskog iseljeništva itd….

Razlog mog kritičkog djelovanja prena Domovinskom pokretu bio je isključivo zbog stavljanja u istu ravan i vrijednosni sustav SDP i HDZ kao istu stranku! Sinoć smo vidjeli jasnu razliku! Ne dopustimo pogrešku iz predsjedničkih izbora, komentirao je Anto Đapić.

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari