Connect with us

Reagiranja

Anušić: Admiralu Hranju želim da uživa u mirovini, a generala Lucića podržavam!

Objavljeno

-

Nakon što se admiral Robert Hranj obratio u pismu predsjedniku Zoranu Milanoviću gdje je istaknuo kako su izjave bivšeg načelnika Josipa Lucića o podjelama u vojnom vrhu “neprikladne, potencijalno opasne i netočne”, oglasio se i ministar obrane Ivan Anušić.

Hranj, donedavno načelnik Glavnog stožera OSRH, uputio je pismo predsjedniku Milanoviću u kojemu odlučno odbacuje tvrdnje o podjelama u vrhu OSRH, a koje je javno iznio bivši načelnik GS OSRH Josip Lucić i sada kandidat HDZ-a na izborima za Hrvatski sabor.

Milanović je nakon toga Lucićeve izjave ocijenio “opasnim presedanom” i naglasio kako se nitko prije njega nije usudio na “takav kvaran način” uvući OSRH u predizbornu kampanju. Također je prozvao umirovljenog načelnika GS OSRH za “političko divljanje” koje ga je razotkrilo kao “pokvarenog čovjeka” i da je jedan u nizu članova HDZ-a koje smatra “besčasnikom” koji je lagao u Hrvatskom saboru tvrdeći da nije njihov član.

Ministar obrane Ivan Anušić oglasio se na facebooku:

Admiralu Hranju želim da uživa u mirovini, a generala Lucića podržavam!

“Kao ministar obrane četiri mjeseca surađivao sam s admiralom Robertom Hranjem kojemu je mandat istekao u ožujku kada je dužnost načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga preuzeo general-pukovnik Tihomir Kundid. Admiralu Hranju želim da uživa u zasluženoj mirovini, a promišljanja i stavove generala Josipa Lucića koje je iznio u današnjem Večernjem listu, u tekstu novinara Davora Ivankovića – u potpunosti podržavam”, napisao je Anušić.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas