Connect with us

Apostoli mira – Kako da Te ne volim

Objavljeno

on

Pogledajte novi video spot „Apostola mira“ za pjesmu „Kako da Te ne volim“ s njihova posljednjeg albuma „Možeš nebo dotaći“, u produkciji Laudata i režiji Filipa Vukine. Glazbu i tekst napisao je fra Ante Vučković, a aranžman Goran Kovačić.

“Nalazimo se u korizmenom vremenu, to je vrijeme kušnje i duhovne borbe i upravo to sam htio prikazati u ovom spotu. Tako prvi dio spota prikazuje jednu duhovnu borbu duše i križ, da bi na kraju spota ta borba završila pobjedom u zajedništvu s braćom i sestrama u Kristu i njihovom radošću. Poruka spota je, dakle, duhovna borba koja se događa u svima nama i križ koji svi mi nosimo”, rekao je za Laudato.hr redatelj spota Filip Vukina.

„Apostoli mira“ su jedan od vodećih sastava na hrvatskoj glazbenoj duhovnoj sceni, a album „Možeš nebo dotaći“ predstavili su prekrasnim koncertom 3. prosinca 2013. godine, u zagrebačkom gradskom kazalištu Komedija. Naslov novog albuma „Apostola“ ujedno je i naslov pjesme s kojom su ove godine osvojili prvo mjesto na najstarijem festivalu hrvatske duhovne glazbe u Hrvatskoj – Uskrs festu.

Do sada su objavili albume: „Vjera moja nosi me“, „Savez ljubavi“, „Ljubav svih vjekova“, i „O. James Manjackal i Apostoli mira u Lisinskom“.

Redatelj spota Filip Vukina (23), rodom je iz Čakovca. Završio je preddiplomski smjer grafičkog dizajna na Grafičkom fakultetu u Zagrebu. Bavi se fotografijom i video-produkcijom te grafičkom dizajnom, a najviše surađuje sa salezijancima. Teme koja obrađuje su duhovnog karaktera jer, kako kaže, želi da njegov rad potiče druge na dobro.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari