Connect with us

Aquarius na Zrću svoja vrata otvara 5. lipnja

Objavljeno

-

Do početka ljeta dijeli nas još koji tjedan, koje bi prema najavama brojnih koncerata i festivala trebalo biti prilično burno. Sigurno će tako biti i na popularnoj plaži Zrće gdje je sve spremno za početak još jedne lude party sezone.

Uložili milijune u uređenje Aquariusa na Zrću

Aquarius na Zrću svoja vrata otvara 5. lipnja nastupa tradicionalnim Zrće Spring Breakom, kako bi ova sezona bila što bolja, klub je ju preuređenje potrošio nekoliko milijuna kuna.

U projektu, koji je osmislio i vodi zagrebački arhitekt Christian Rendulić iz studija Arhikultura, posebna se pozornost pri preuređenju posvetila najzahtjevnijim, elitnim gostima kluba.

Uz veliki bazen, terasu s pogledom na more te futuristički DJ pult, gradi se i šest„cabana“, odnosno zasebnih separea ili kućica, od kojih svaka ima svoj jacuzzi i osobnog konobara.

Cabane opremljene vlastitim hidromasažnim bazenom u staklu, nalaze se dovoljno blizu DJ pulta da se nesmetano može uživati u glazbi i atmosferi kluba, no ipak su dovoljno udaljene kako bi VIP gosti mogli imati svoju privatnost.

Veliki bazen koji ima amfiteatarski izgled od ovog ljeta u ponudi će imati i stolove u vodi, pa će gosti kluba svoja omiljena pića moći pijuckati u plićem dijelu bazena i tako uživati u vrhunskoj glazbi te se ujedno rashladiti u vrućim ljetnim noćima.

prisjetite se galerijom kako je to izgledalo prošlog ljeta

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari