Pratite nas

Hrvatska

Audicija za film Aurora Borealis u Mostaru

Objavljeno

na

U ponedjeljak 17.06. 2013 godine održati će se audicija za kratki igrani film pod nazivom „Aurora Borealis“ (Polarna svijetlost) u režiji Dine Murselovića.

Audicija će se održati u 6. Osnovnoj školi u Mostaru, u ulici Alekse Šantića, 10 s početkom u 17h. kipa filma putem ove audicije traži dječaka od 8 do 10 godina koji će igrati glavnu ulogu u filmu. Traži se dječak koji je kreativan, otvoren, zreo za svoje godine i ima želju za glumom.

Mladi mostarski redatelj Dino Murselović diplomirao je režiju na Norveškoj Filmskoj Kraljevskoj Akademiji filmom „Volim i ja tebe“ snimljenim u Mostaru i Norveškoj u kojemu glavnu mušku ulogu tumači Sergej Trifunović.

U suradnji sa poznatom Norveškom kompanijom 4½ FILM AS, Dino Murselović planira snimanje novog filma pod nazivom „Aurora Borealis“ koji će se snimati krajem prosinca 2013 na sjeveru Norveške u gradu Tromso. 4½ Film AS je jedna od najiskusnijih filmskih kompanija u Norveškoj. Osvojili su mnogobrojne nagrade za reklame i igrane filmove u Norveškoj i inozemstvu.

Za audiciju se možete prijaviti na broj 063/348 – 270

Dnevnik.ba

facebook komentari

Sponzori
Komentiraj

Hrvatska

Jandroković pojasnio zašto nije prekinuo današnju sjednicu Hrvatskog Državnog Sabora

Objavljeno

na

Objavio

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković pojasnio je zašto nije prekinuo sjednicu na kojoj su se u srijedu mogle čuti prijetnje , psovke, a oporba je 40-tak minuta ometala rad lupanjem o saborske klupe

‘Danas je oporba očito željela izazvati prekid sjednice ili su željeli onemogućiti raspravu o proračunu za 2018. godinu. Poslužili su se metodama dosad neviđenim u Hrvatskom saboru, sve je tu bilo na kraju začinjeno i fizičkim prijetnjama pojedinih zastupnika iz oporbe i psovkama.

Odlučio sam se ne prekidati sjednicu i dopustiti građanima da vide tko je kakav, tko brine o onome što je njima zanimljivo, a mislim da je proračun za 2018. zanimljiv svima, a kome je stalo do jeftinih atrakcija, spektakla, senzacionalizma, gdje više nije važno što je sadržaj nego isključivo neka ridikulozna forma. Htio sam jednostavno da ljudi to vide’, kazao je za RTL.

Podsjetimo, dio oporbenih zastupnika lupalo je po klupama onemogućavajući bilo kakvu raspravu. Kreši Beljaku je isključen mikrofon kada je bez dopuštenja došao za govornicu,  Ivan Pernar (ŽZ) mobitelom je snimao govornike.

facebook komentari

Nastavi čitati

Hrvatska

Hrvatska Vlada sutra predstavlja proračun za 2018. Plenković očekuje sadržajnu raspravu u Saboru

Objavljeno

na

Objavio

Predsjednik Vlade: Parlamentarna većina izrazila potporu prijedlogu proračuna, očekujem sadržajnu raspravu u Saboru

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković, uoči sutrašnjeg predstavljanja Prijedloga državnog proračuna u Hrvatskome saboru, sudjelovao je na sastanku Kluba zastupnika HDZ-a i sastanku stranaka parlamentarne većine.

Kazao je da je prijedlog proračuna za 2018. godinu na tragu projekcija koje je Vlada usvojila u srpnju. „Nakon što je usvojen vrlo kvalitetan rebalans proračuna, sutra ćemo predstaviti proračun za 2018. Očekujem kvalitetnu i sadržajnu raspravu“, rekao je predsjednik Vlade i dodao da je parlamentarna većina izrazila potporu za usvajanje proračuna.

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari