Connect with us

Hrvatska

Audicija za film Aurora Borealis u Mostaru

Objavljeno

-

U ponedjeljak 17.06. 2013 godine održati će se audicija za kratki igrani film pod nazivom „Aurora Borealis“ (Polarna svijetlost) u režiji Dine Murselovića.

Audicija će se održati u 6. Osnovnoj školi u Mostaru, u ulici Alekse Šantića, 10 s početkom u 17h. kipa filma putem ove audicije traži dječaka od 8 do 10 godina koji će igrati glavnu ulogu u filmu. Traži se dječak koji je kreativan, otvoren, zreo za svoje godine i ima želju za glumom.

Mladi mostarski redatelj Dino Murselović diplomirao je režiju na Norveškoj Filmskoj Kraljevskoj Akademiji filmom „Volim i ja tebe“ snimljenim u Mostaru i Norveškoj u kojemu glavnu mušku ulogu tumači Sergej Trifunović.

U suradnji sa poznatom Norveškom kompanijom 4½ FILM AS, Dino Murselović planira snimanje novog filma pod nazivom „Aurora Borealis“ koji će se snimati krajem prosinca 2013 na sjeveru Norveške u gradu Tromso. 4½ Film AS je jedna od najiskusnijih filmskih kompanija u Norveškoj. Osvojili su mnogobrojne nagrade za reklame i igrane filmove u Norveškoj i inozemstvu.

Za audiciju se možete prijaviti na broj 063/348 – 270

Dnevnik.ba

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari