Connect with us

Vijesti

Baby Lasagna odbio novčanu nagradu. Želi da Vlada te novce donira

Objavljeno

-

Baby Lasagna je u četvrtak, na svom Instagram profilu, zahvalio Vladi na nagradi od 50.000 eura ali je poručio da nagradu ne može prihvatiti te je zamolio da novac doniraju bolnicama dječje hematologije i onkologije.

Zahvaljujem hrvatskoj Vladi na novčanoj nagradi u iznosu od 50.000 eura. Ipak, te novce ja ne mogu prihvatiti. Mogao bih navesti mnogo razloga zašto, ali prvi, najbitniji i dovoljni je što postoji puno drugih pojedinaca i organizacija kojima će ti novci daleko više pomoći.

Ovim putem molim gospodina Plenkovića da u moje ime te ime Vlade donira 25.000 eura Zavodu za pedijatrijsku onkologiju i hematologiju s dnevnom bolnicom “Mladen Ćepulić”.

Nadalje ostalih 25.000 eura volio bih donirati Zavodu za pedijatrijsku hematologiju, onkologiju i transplantaciju krvotvornih matičnih stanica KBC Zagreb.
Hvala, napisao je Baby Lasagna na Instagramu.

Podsjetimo, Tehnička Vlada je na sjednici u četvrtak donijela odluku o dodjeli novčane nagrade Marku Purišiću, umjetničkog imena Baby Lasagna, u iznosu od 50.000 eura za uspjeh na ovogodišnjem Eurosongu i kao posebno priznanje Vlade za doprinos promidžbi i međunarodnoj vidljivosti Hrvatske.

“Vlada mu je odlučila za njegov uspjeh na Pjesmi Eurovizije, a osobito za ogromnu promidžbu koju su njegova pjesma, on i sjajan rezultat donijeli Hrvatskoj i našoj međunarodnoj vidljivosti, dodijeliti novčanu nagradu od 50,000 eura”, rekao je premijer Andrej Plenković na sjednici Vlade.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas